Tom Oude Luttikhuis
Tom Oude Luttikhuis
Regional Business Manager for Netherlands
Jan. 1970

Daisycon is Koongo partner geworden!


cooperation_banner_daisycon

Graag kondigen wij u onze nieuwe industry partner aan - Nederlands affiliate netwerk Daisycon. Daisycon beveelt vanaf heden Koongo aan voor de integratie van Magento stores met hun affiliate netwerk.

Over Daisycon

Daisycon is al jaar en dag hét voorkeursnetwerk van Nederland. Het bureau is specialist op gebied van affiliate marketing en lead generation, verzorgt een breed spectrum van diensten op het gebied van affiliate marketing, gekoppeld aan een inhouse ontwikkeld, bekroond innovatief systeem.

Adverteerders in Nederland én andere landen (waaronder België, Duitsland en Frankrijk) vertrouwen op de betrouwbare en stabiele matching van het systeem, en het grote bereik onder de publishers. De 36.000 publishers die in Nederland zijn aangesloten bij Daisycon, verkiezen ons netwerk boven alle andere netwerken, dankzij de supersnelle uitbetaling aan de publishers, het grote aanbod van adverteerders en innovatieve opties zoals Smart View, een nauwkeurige mobile matching en mogelijkheden tot het aanbieden van diensten via sociale media.

Wilt u ook kennismaken met het super stabiele systeem van Daisycon? Wilt u weten wat Daisycon voor u kan doen om uw online marketing activiteiten te optimaliseren? We helpen u graag! Neem contact op met onze accountmanagers via sales@daisycon.com. Ze helpen u graag verder!

Localized Blogs
Koongo English Koongo Netherland Koongo Germany Koongo Denmark Koongo Spain Koongo France Koongo Greece
Categorieën
Nieuwsbrief