Tom Oude Luttikhuis
Tom Oude Luttikhuis
Regional Business Manager for Netherlands
Jan. 1970

Koongo heeft een nieuw kantoor geopend in Denemarken


new_office_denmark_v3

Koongo groeit snel sinds het begin van 2013 en na de opening van haar eerste externe kantoor in Nederland. We zijn blij dat we nu ook een tweede extern kantoor kunnen aankondigen in Denemarken ! Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe regio manager voor Denemarken te introduceren, Mikael Rasmussen.

Over  Mikael

  • Mikael is verantwoordelijk voor de uitbreiding van het Koongo partner netwerk in Denemarken. Mocht je geinteresseert zijn, neem dan contact op met Mikael!
  • Mikael zal volledige support leveren voor de Koongo Connector in de Deense taal
  • Mikael heeft een eigen e-commerce webbureau Devilfish Media en biedt verscheidenene diensten:

Ik run een Deense webbureau genaamd Devilfish Media. Devilfish Media biedt e - commerce oplossingen op basis van Magento, inclusief ondersteuning, exploitatie, optimalisatie en ontwikkeling.

In het begin heb ik gewerkt met diverse open source systemen zoals PrestaShop, Drupal en Typo3, maar na een paar jaar heb ik besloten om mij uitsluitend te richten op Magento. Er waren verschillende redenen voor, maar de meest voor de hand liggende was om zich te concentreren op één gebied in plaats van diverse gebieden.

In de loop van de tijd heb ik een aantal vragen voor de ontwikkeling van een Magento product feed voor de Deense winkel systeem Miinto ontvangen. Miinto is een platform dat Deense webshops verbindt met duizenden klanten via een online marktplaats. Aangezien er een grote vraag naar een dergelijke oplossing, heb ik besloten om een Miinto product invoermodule voor Magento te ontwikkelen. Dit was het begin van mijn samenwerking met Koongo. De Miinto product feed is nu een integraal onderdeel van de Koongo Connector.

Contact


mikael
Localized Blogs
Koongo English Koongo Netherland Koongo Germany Koongo Denmark Koongo Spain Koongo France Koongo Greece
Categorieën
Nieuwsbrief