Tom Oude Luttikhuis
Tom Oude Luttikhuis
Regional Business Manager for Netherlands
Sep. 2014

Nieuwe versie van Koongo Connector voor Magento!


new_version_6_4

We zijn blij dat we vandaag een nieuwe versie van onze Koongo Connector voor Magento - de versie 6.4.0.0. kunnen aankondigen. Deze versie bevat belangrijke bug fixes, verbetering ter behoeve van de gebruiksvriendelijkheid en lost compatibiliteitsproblemen op met de nieuwste versies van Magento Community en Enterprise.

BELANGRIJK: Hoewel Koongo werd getransformeerd in "Software as a Service" platform met de eerste connectors al beschikbaar voor SEOshop, Biedmeer en Shopify e-commerce platforms, hebben we besloten om een nieuwe versie 6.4.0.0 van de Koongo Connector nog te maken op basis van het oude business model (dat wil zeggen "module voor Magento"). Dit is zeer waarschijnlijk de laatste versie van de tot nu toe goed geaccepteerde module voor Magento. De volgende evolutionaire stap van deze module zal de omvorming zijn tot een Magento connector voor "Koongo as a Service" platform.

Dus, we raden u aan nog te profiteren van de nieuwe 6.4.0.0 versie en upgrade daarom uw huidige connector zo snel mogelijk, want vanaf nu bieden we alleen ondersteuning voor versie 6.4.0.0.

Localized Blogs
Koongo English Koongo Netherland Koongo Germany Koongo Denmark Koongo Spain Koongo France Koongo Greece
Categorieën
Nieuwsbrief