• Nov. 2014
  november 19, 2014

  Meet Koongo at WebWinkel Vakdagen in Utrecht


  ww2015

  Koongo team takes part again in WebWinkel Vakdagen, the most important Dutch e-commerce fair taking place in Utrech from January 21th to 22th, 2015.

  Do you want to learn more about Koongo as a Service? About integration with SEOshop, Magento, Shopify, Biedmeer, WooCommerce or CS.cart? About itegration with Amazon, Bol, Allegro or Rakuten? Do you want to find out how you can benefit from Affiliate and Feed Marketing? Do you want to hear about our recent expansion to German market? Do you want to know what we plan for the very near future?

  If your answer is yes at least for one of those questions, well, meet us in Utrecht! Or even better get in touch with us and schedule an appointment! We are looking forward very much to see you all in Utrecht!


 • Sep. 2014

  Nieuwe versie van Koongo Connector voor Magento!


  new_version_6_4

  We zijn blij dat we vandaag een nieuwe versie van onze Koongo Connector voor Magento - de versie 6.4.0.0. kunnen aankondigen. Deze versie bevat belangrijke bug fixes, verbetering ter behoeve van de gebruiksvriendelijkheid en lost compatibiliteitsproblemen op met de nieuwste versies van Magento Community en Enterprise.

  Lees verder

 • Jan. 1970

  Nieuwe integratie voor SEOshop!


  koongo_seoshop

  In de afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de transformatie van Koongo naar een "Software as a Service" platform. Met trots willen we u de nieuwe generatie van Koongo  aankondigen genaamd "Koongo as a Service" (KaaS). Dankzij onze partnership met SEOshop e-commerce is SEOshop het eerste platform dat ondersteunt wordt. Wil je meer weten? Lees verder.

  Lees verder

 • Jan. 1970

  Koongo heeft een nieuw kantoor geopend in Denemarken


  new_office_denmark_v3

  Koongo groeit snel sinds het begin van 2013 en na de opening van haar eerste externe kantoor in Nederland. We zijn blij dat we nu ook een tweede extern kantoor kunnen aankondigen in Denemarken ! Wij willen graag van deze gelegenheid gebruik maken om onze nieuwe regio manager voor Denemarken te introduceren, Mikael Rasmussen.

  Lees verder

 • Apr. 2014

  Vergroot uw omzet gemakkelijk en snel met meer dan 25%


  plot

  Een kwart van Nederlandse grootste webwinkels realiseert meer dan 25 procent van de omzet met feedmarketing. Hun actuele productinformatie is real time gekoppeld aan de online reclamekanalen, waardoor ze snel op market- en prijstrends kunnen inspelen.

  Lees verder

 • Apr. 2014

  Koongo aangekondigd op Dutchento


  dutchento2

  Dutchento is de Nederlandse website voor Magento. Zij richten zich op de informatievoorziening voor aankomende, nieuwe en gevorderde gebruikers.

  De website van Dutchento is sinds augustus 2008 opgezet om een extra stimulans te geven aan het gebruik van Magento in Nederland en heeft als doel om uiteindelijk een complete service te bieden voor de Nederlandse markt.

  Om Magento gebruikers beter te ondersteunen bij het samenwerken met product vergelijkingssites hebben wij besloten om een blog te plaatsen op Dutchento.


 • Jan. 1970

  Daisycon is Koongo partner geworden!


  cooperation_banner_daisycon

  Graag kondigen wij u onze nieuwe industry partner aan - Nederlands affiliate netwerk Daisycon. Daisycon beveelt vanaf heden Koongo aan voor de integratie van Magento stores met hun affiliate netwerk.

  Lees verder

 • Jan. 1970

  Aanstelling Tom Oude Luttikhuis als e-commerce manager


  koongo-yellowkit

  Online winkelen begint niet altijd direct bij de webwinkel zelf. 92 procent van de consumenten die online producten vergelijken, gebruiken een vergelijkingssite. Uit een recentelijk onderzoek van ABN AMRO blijkt dat zo’n 30 procent van de online aankopen plaatsvindt via een doorklik van een vergelijkingssite naar een webwinkel. Daarnaast is er in de laatste jaren een duidelijke trend zichtbaar, waarbij webwinkels steeds meer omzet halen uit media-inzet gebaseerd op productfeeds (feedmarketing).

  Lees verder

Localized Blogs
Koongo English Koongo Netherland Koongo Germany Koongo Denmark Koongo Spain Koongo France Koongo Greece
Categorieën
Nieuwsbrief