Menu

Blog

Azoya: Gemakkelijk verkopen op de Chinese markt

Wil je je product op de Chinese markt verkopen? Probeer Azoya!

Azoya is een toonaangevende leverancier van kant-en-klare e-commerceoplossingen en -diensten die zich richt op het openstellen van de markt in China voor overzeese retailers. Het voorziet internationale retailers en merken van direct-to-consumer commerce oplossingen en diensten om hen te helpen groeien in China. Azoya heeft uitgebreide ervaring met grensoverschrijdende e-commerce en heeft meerdere e-commerceservices ontwikkeld om retailers en merken te helpen omzet te behalen in deze snelgroeiende markt. Je kunt de websites hier bekijken.

De belangrijkste categorieën van deze marktplaats zijn mode, schoonheid en wellness.

Koongo is blij om een nieuwe strategische samenwerking met dit kanaal aan te kondigen. Het zal de klanten van Koongo in staat stellen om in China te verkopen zonder extra operationeel werk.

Hoe werkt Azoya?

Azoya werkt samen met merken en retailers in B2B- en B2C-modellen en helpt handelaren hun bedrijf in China op een andere schaal te laten groeien.

Voor een B2B-partnerschap verkoopt Azoya jouw producten vanuit haar uitgebreide retailnetwerk in China en synchroniseert de bestellingen met jouw systeem voor uitvoering. Het beheert het hele proces van inkomende logistiek in China en het is probleemloos voor verkopers. Azoya’s eigen retailnetwerk heeft meer dan 5 miljoen geregistreerde klanten en meer dan 80 miljoen Chinese aangesloten klanten. B2B-partnerschap helpt winkeliers groeien in China zonder investeringen vooraf, vaste kosten of verborgen kosten.


Voor B2C-partnerschappen biedt het een unieke TECH + SERVICE-aanpak om winkeliers te helpen een echt gelokaliseerde DTC-onderneming op te zetten in China. Azoya heeft een eigen cloud en e-commerce systeemoplossing waarmee retailers en merken snel hun Chinese bedrijf kunnen starten met uitgebreide systeemfuncties. Het bedrijf is ook een bekroonde partner voor marketing en e-commerce om handelaren te helpen te winnen op de Chinese markt.

Dit SaaS-systeem biedt:

  • Een speciale China CN-website, miniprogramma’s en APP’s opzetten
  • Diepe integratie met lokale partners
  • Complete E-commerce functies
  • Logistieke oplossingen China
  • China Betaaloplossingen
  • Gegevensanalyse (interne BI en integraties met derden)
  • Marketingintegraties
  • CRM en SCRM-oplossing voor China

Azoya koppelt productinformatie, klantgegevens, prijs, bestelling, voorraad, logistieke tracking en bedrijfsprestatiegegevens over verschillende verkoopkanalen. Het biedt dus robuuste oplossingen om grensoverschrijdende import in China te ondersteunen.

Kijk voor meer informatie over het partnerschap tussen Azoya en Koongo op Azoya Dropship Partnership.

Wat zijn de ondersteunde online marktplaatsen?

Momenteel ondersteunt Azoya SaaS verkopers om producten te synchroniseren met tientallen verkoopkanalen (binnenlands en grensoverschrijdend) in China, inclusief en niet beperkt tot:

Over Koongo

Je winkel verbinden met een online marktplaats kan ingewikkeld zijn vanwege specifieke productgegevens en voorraadvereisten. Als gevolg daarvan kun je moeite hebben om je producten op marktplaatsen te zetten en nieuwe klanten te bereiken.

Koongo is er om je te helpen met het hele integratieproces, zodat je eenvoudig en betaalbaar verbinding kunt maken met de marktplaats. Het doel van Koongo is eenvoudig: je alle benodigde tools geven om je producten eenvoudig op marktplaatsen te plaatsen. Zo bereik je nieuwe klanten, krijg je meer bestellingen en groeit je bedrijf.

Koongo is een e-commerce automatiseringsoplossing die verschillende integraties van e-commerce platforms ondersteunt, zoals Shopify, Shopware, Magento of WooCommerce. Je kunt alle door Koongo ondersteunde platforms hier vinden.

Hoe is Azoya geïntegreerd met Koongo?

Het Azoya kanaal is geïntegreerd in Koongo via API. Je maakt dus eenvoudig een CSV productfeed met je gegevensinformatie en stuurt de feed naar je Azoya-account. Vervolgens werkt Koongo je productgegevens regelmatig bij op de marktplaats.
Orderbeheer is nu in ontwikkeling in Koongo. Zodra je klaar bent, kan Koongo je Azoya bestellingen automatisch overbrengen naar je winkel.

Wil je meedoen?

Heb je interesse om bij Azoya te komen werken? Vul dan een registratieformulier in of neem contact op met de klantenservice van Koongo. We laten je graag kennismaken met Azoya en helpen je met de integratie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie