Menu

Blog

Hoe verkopen op Spartoo

Waarom zou je verkopen op Spartoo? Spartoo is een 15 jaar jong Frans modebedrijf met meer dan 14 miljoen unieke bezoekers per maand in Europa. Het is snel uitgegroeid tot een van de meest succesvolle online moderetailers in Europa.

Spartoo heeft een solide aanwezigheid in meer dan 30 landen, waaronder Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Spanje. Het werkt ook met meer dan 3.500 merken en 300.000 modellen en daarom is het heel belangrijk om op Spartoo te verschijnen. Spartoo heeft meer dan 450 miljoen geregistreerde gebruikers en 331 miljoen online shoppers in meer dan 12 talen.

SPECIALE AANBIEDING: Wil je een gratis abonnement voor 6 maanden bij Spartoo? Kies Koongo als je onboarding partner en bespaar 39€ per maand! Meer informatie.

Voordelen van verkopen op Spartoo Marktplaats

Spartoo is de eerste marktplaats gespecialiseerd in schoenen en mode. Op Spartoo kun je alles verkopen wat met mode te maken heeft, dus van beauty en cosmetica tot tassen, schoenen, accessoires en meer.

Spartoo kan een grote bekendheid aan je merk geven omdat het in veel landen aanwezig is. Daarom heb je toegang tot internationale markten en kun je het aantal landen waar je verkoopt meteen verhogen, waardoor je winst stijgt.

Je klanten hebben 30 dagen retourrecht en sommige landen hebben gratis retourrecht, dus je kunt een zeer goede klantenservice bieden. Franstalige landen hebben vanuit dit oogpunt meer voordelen.

Je kunt de EAN-codes gebruiken om een betere zichtbaarheid van je merk en producten te garanderen. Het is niet verplicht, maar wel sterk aanbevolen

Je kuntafbeeldingen en productbeschrijvingenvan hoge kwaliteit gebruiken om je producten te laten schitteren.

Spartoo is verantwoordelijk voor de klantenservice in alle landen en heeft eenfraudebestrijdingssysteem om risico’s en kosten te beperken.

Wil je een gratis abonnement voor 6 maanden bij Spartoo? Kies Koongo als je onboarding partner en bespaar 39€ per maand! Meer informatie.

Dingen waarmee je rekening moet houden als je verkoopt op Spartoo

Met Spartoo kun je je modeartikelen verkopen, maar daar zijn wel wat kosten aan verbonden.

Je moet misschien wat commissies betalen aan Spartoo:

  • 20% commissie op monobrands
  • 15% commissie op multimerken
  • 15% commissie op beauty/cosmetica (zonder maandelijkse kosten)

Waarom is verkopen op Spartoo met Koongo voordelig?

Koongo is volledig geïntegreerd met de Spartoo marktplaats. Het heeft onlangs een API-oplossing geïmplementeerd om elk winkelplatform met Spartoo te integreren. Je productprijzen, voorraadniveau en nieuwe producten worden via API in realtime gesynchroniseerd. Het is mogelijk om al je bestellingen automatisch te laten repliceren in je winkel en ook in Koongo. Koongo biedt ook een Order Synchronisatie functie tussen Spartoo en Koongo voor Shopify, Magento en CCV Shop platforms. Je kunt de bestellingen afhandelen vanuit één beheerpunt (verzending, tracering, retouren, facturen) zonder dat je Spartoo hoeft te gebruiken om binnenkomende bestellingen af te handelen.

Koongo houdt je gegevens altijd up-to-date met een onverslaanbare updatefrequentie voor zowel producten als bestellingen, zodat elke wijziging in je winkel automatisch wordt bijgewerkt. Je krijgt de kans om je aanbiedingen, producten en verzendprijzen eerder aan te passen dan andere verkopers. Zo bied je altijd de best mogelijke deal.

Andere geavanceerde functies van Koongo

  • Geavanceerde filterfuncties: Je kunt bijna alles filteren om alleen te exporteren wat je nodig hebt. Van productattributen tot specifieke trefwoorden. Als je Koongo gebruikt, kun je al je attribuutgegevens gebruiken voor geavanceerde filterdoeleinden.
  • Categorie mapping: Je kunt je bestaande categorieën koppelen aan de categorieën die door Spartoo marktplaats worden geleverd.
  • Transformatie functies: Je kunt al je catalogus attribuutinformatie en gegevens bewerken en transformeren met behulp van de ingebouwde transformatietool van Koongo. De tool voor het omrekenen van valuta en wisselkoersen, de uitgebreide voorwaardelijke tools, de geavanceerde attribuuteditie en het gebruik van reguliere expressies om automatisch een productprijsverhoging of attribuuteditie uit te voeren, zullen de kwaliteit van je gegevensfeeds zeker verbeteren.
  • API-verbinding: Het houdt al je catalogusgegevens bij en past productprijzen aan. Het beheert ook automatisch en moeiteloos bestellingen vanuit je Store of Koongo platformen.

Nu gratis aanmelden

Zoals je misschien weet, biedt Koongo volledige ondersteuning voor meer dan 500 marktplaatsen en verkoopkanalen wereldwijd, waaronder Spartoo. Je zult er geen spijt van krijgen dat je Koongo een kans hebt gegeven. Het ondersteunt elk bestaand platform, van Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce tot elk platform van derden. Je hoeft je alleen maar aan te melden om te zien hoe Koongo je verkoop kan verbeteren en stimuleren. Er is geen risico aan verbonden, 30 dagen gratis proefperiode is beschikbaar.

Voor meer informatie kun je de Spartoo integratiehandleiding bekijken of contact met ons opnemen via support@koongo.com. We helpen je graag met je Spartoo integratie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie