Menu

Blog

Mage One: Blijf wat langer op Magento 1

Wil je je Magento 1 winkel en Koongo Connector voor Magento wat langer laten draaien? Maar je wilt de beveiliging en compatibiliteit met de huidige technologieën niet missen?

Maak dan gebruik van de diensten van een nieuwe Koongo-partner, Mage One .

Mage One levert patches voor Magento 1 vanaf juli 2020. Het bevat beveiligingspatches voor je Magento 1-winkel en patches voor PHP, MySQL en Apache.

Mage One is een bedrijf dat is opgericht om de ondersteuning voor Magento 1 uit te breiden nadat Adobe het End of Life (EOL) in juni 2020 heeft aangekondigd.

Hoe werkt Mage One?

  1. Aanmelden voor een contract
    Eerst teken je een contract met Mage One. De servicekosten zijn afhankelijk van de omzet die de winkel genereert. Je kunt de prijzen controleren op de website van Mage One. Of neem rechtstreeks contact op met Mage One via info@mage-one.com.
  2. Informatie krijgen over nieuwe patches
    Als klant van Mage One krijg je een Magento extensie die nieuwe patches aankondigt in de admin van je Magento shop. Mage One informeert je ook per e-mail.
  3. Magento patches installeren
    De patches worden geïnstalleerd door het bureau, de programmeur of de freelancer van de exploitant van je Magento winkel.
  4. QPS uitbreiding installeren
    Daarnaast biedt Mage One een QPS-uitbreiding. Deze extensie controleert serververzoeken op kwaadaardige inhoud. En stopt het verzoek als er kwaadaardige inhoud in het verzoek wordt gevonden (SQL-injecties, XSS, CSRF, …).

Koongo Connector voor Magento 1

Daarnaast blijft Koongo actuele versies van de Koongo Connector voor Magento 1 leveren.

Bekijk de nieuwste Connector voor Magento 1, versie 7.0.0.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie