Menu

Blog

2dehands.be/2memain.be API-integratie

Koongo kondigt de release aan van API-integratie voor het Admarkt-kanaal 2dehands.be/2memain.be. De 2dehands.be/2memain.be Admarkt integratie is beschikbaar voor alle Koongo as a service platformen.

Gratis 2dehands.be/2memain.be kanaal setup

Voor de eerste 5 klanten die geïnteresseerd zijn in het 2dehands.be/2memain.be kanaal, biedt Koongo de gratis Kanalen setup service aan!

Over 2dehands.be/2memain.be

2dehands.be werd in 1999 opgericht als een van de eerste zoeksites in België. Ondertussen is 2dehands.be met 42 categorieën erg populair: het aantal bezoekers stijgt nog elke dag. Zowel particulieren als kleine en grote bedrijven bezoeken 2dehands.be, er zijn ongeveer 700.000 bezoekers per dag.

Samen kopen en verkopen de gebruikers nieuwe en gebruikte artikelen en diensten. Elke dag worden er gemiddeld 60.000 nieuwe advertenties geplaatst. Van kleding en verzamelobjecten tot auto’s en huishoudelijke artikelen. 2dehands.be maakt sinds juli 2013 deel uit van eBay, met het hoofdkantoor in Amsterdam.

Voordelen van de 2dehands.be/2memain.be API integratie

  • Optie voor automatische CPC-optimalisatie – toon je productadvertenties op de topposities van 2dehands.be/2memain.be om meer verkeer naar je webshop te krijgen.
  • 2dehands.be/2memain.be API synchronisatie van productgegevens – productgegevens worden onmiddellijk na elke wijziging van productgegevens geëxporteerd naar het 2dehands.be/2memain.be kanaal.
  • Filter en exporteer geselecteerde producten op basis van een kenmerk of een categorie filter. Kijk voor meer informatie op Koongo documentatie .

Voordelen van de 2dehands.be/2memain.be reclame

  • Grotere zichtbaarheid Met behulp van 2dehands.be/2memain.be wordt je advertentie weergegeven op de toppositie op de website 2dehands.be/2memain.be. Vergeleken met de advertenties voor consumenten krijg je meer zichtbaarheid op dat kanaal.
  • Gratis link naar je website Na het aanmaken van je advertentie op het 2dehands.be/2memain.be platform kun je gratis een link naar je webshop toevoegen. Dat zal je helpen om het verkeer naar je website te vergroten en de directe verkoop te stimuleren.
  • Jouw verkoperspagina op 2dehands.be/2memain.be Als 2dehands.be/2memain.be adverteerder kun je een eigen verkoperspagina opzetten met jouw bedrijfsinformatie. Al je geplaatste advertenties op 2dehands.be/2memain.be zijn zichtbaar voor je potentiële klanten op de aangepaste verkoperspagina.
  • 24/7 toegang tot je advertenties Er is 24/7 toegang tot advertenties beschikbaar in de beheeromgeving van 2dehands.be/2memain.be. Je kunt op elk moment aanbiedingen toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Ga voor meer informatie naar 2dehands.be/2memain.be feed handleiding of neem contact met ons op via Koongo support.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie