Menu

Blog

Adverteren op Google AdWords

Google Adwords, een online advertentieplatform gemaakt door Google, is ontworpen om je te helpen rechtstreeks te adverteren op de zoekmachine van Google.

Met een Google Adwords tool kun je aangepaste Google advertenties maken. Deze advertenties kunnen je helpen miljoenen klanten te bereiken en het verkeer op je website te verhogen, zodat je je bedrijf geleidelijk kunt laten groeien.

Voordelen van adverteren met Google Adwords

  • Bereik mensen terwijl ze op zoek zijn naar jouw aanbod Je advertenties worden getoond aan mensen die op zoek zijn naar het soort producten of diensten dat jij aanbiedt.
  • Beheer je budget vanuit de AdWords tool Met het Pay Per Click advertentiesysteem betaal je alleen wanneer een klant op je advertentie klikt. Met de Adwords-tool kun je een budget instellen, wat betekent dat je nooit meer in rekening wordt gebracht dan wat je bereid bent te betalen.
  • Je kunt zien wat werkt in je advertenties en daarop voortbouwen. Google Adwords geeft je de mogelijkheid om te zien hoe je advertenties presteren. Deze gegevens kunnen heel belangrijk blijken te zijn, omdat ze precies aangeven waar ruimte is voor verbetering.

Ga voor meer informatie naar de Google AdWords feed handleiding of neem contact met ons op via Koongo support.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie