Menu

Blog

Adverteren op Marktplaats Admarkt

Marktplaats is de grootste online marktplaats voor producten en diensten in Nederland. Het biedt biedbare advertenties voor professionele adverteerders via het Marktplaats Pro platform. Er zijn ruwweg 8,2 miljoen bezoekers per maand.

Marktplaats Pro is een snelle en eenvoudige manier om zeer gerichte producten te verkopen, naamsbekendheid op te bouwen en websiteverkeer te verhogen. Marktplaats Pro feed maakt het adverteren op Marktplaats gemakkelijk en biedt Pro productimport zo vriendelijk mogelijk. Met de Koongo Marktplaats feed kun je dagelijks automatisch advertenties op Marktplaats plaatsen.

Jouw advertenties op Marktplaats

Nadat de producten in Marktplaats zijn geïmporteerd, worden ze automatisch gerangschikt in een lijstweergave. Advertenties die worden geïmporteerd via de Koongo Marktplaats feed zijn “Topadvertenties”. Ze staan op verschillende plekken op Marktplaats.

Voordelen van Marktplaats Pro

  • Met een grotere zichtbaarheid op Marktplaats Using Pro wordt je advertentie bovenaan de Marktplaats-pagina weergegeven. Vergeleken met de consumentenadvertenties krijg je meer zichtbaarheid op Marktplaats.
  • Gratis link naar je website: Nadat je je advertentie op het Marktplaats Pro platform hebt gemaakt, kun je gratis een link naar je webshop toevoegen. Dat zal je helpen om het verkeer op je website te vergroten en de directe verkoop te stimuleren.
  • Jouw verkoperspagina op Marktplaats Pro Als Pro-adverteerder kun je jouw verkoperspagina inrichten met jouw bedrijfsgegevens. Al je geplaatste advertenties op Marktplaats zijn zichtbaar voor je potentiële klanten op de aangepaste verkoperspagina.
  • 24/7 toegang tot je advertenties – Er is 24/7 toegang tot advertenties beschikbaar in de Marktplaats Pro beheeromgeving. Je kunt op elk moment aanbiedingen toevoegen, wijzigen of verwijderen. Het omgevingspaneel toont het verkeer van Marktplaats Pro naar je website en de resultaten van je advertenties zijn beschikbaar. Je kunt je advertenties eenvoudig optimaliseren en je advertentiebudget aanpassen op basis van de prestaties.

Ga voor meer informatie naar de handleiding Marktplaats Pro feed of neem contact met ons op via Koongo support.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie