Menu

Blog

ARTIO – Koongo partnerschap!

We willen graag de nieuwe samenwerking van Koongo met het bedrijf ARTIO aankondigen.

ARTIO is een Tsjechisch-Fins softwareontwikkelingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de implementatie van open-source projecten en ontwikkeling en programmering op maat. ARTIO Tsjechië houdt zich vooral bezig met ontwikkelingsdiensten, terwijl ARTIO Finland vooral ondersteunend en dienstverlenend is.

ARTIO is een van de toonaangevende teams in Magento-ontwikkeling, -implementatie en -aanpassing. Ze zijn auteurs van veel Magento implementaties, vaak inclusief geavanceerde aanpassingen, eigen add-on extensies.

Hun primaire activiteit is het implementeren, leveren en uitbreiden van bestaande open-source oplossingen, maar ze bieden ook ontwikkeling op maat, aangepast aan de behoeften en verzoeken van klanten. Ze staan klaar om je te helpen met het versnellen van de optimalisatie van je site en bieden professionele ondersteuningsservices.

Hun klanten komen van over de hele wereld. Ook hun modules voor Magento hebben wereldwijd duizenden klanten. Ze staan klaar om complexe softwareontwikkeling voor Magento Community of Enterprise edition te leveren met hun gecertificeerde Magento ontwikkelaars.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie