Menu

Blog

Blue Winston – Google AdWords gemakkelijk gemaakt

We zijn blij dat we onze nieuwe Industry partner Blue Winston kunnen aankondigen. Blue Winston zet je Google AdWords campagnes op en beheert ze voor alle producten in je Magento winkel. Koongo ondersteunt Blue Winston out of the box, zie hieronder.

Over Blue Winston

Wij zijn Blue Winston en we houden ervan om je AdWords-campagnes efficiënter te maken. Eigenlijk zijn we niet de enigen. Het is Blue Winston, de professionele kunstmatige intelligentie voor Google AdWords, die dat doet.

Eén keer aansluiten

Maak maar één keer verbinding en je kunt voor altijd campagnes maken en gebruiken. Je productlijst wordt bijgewerkt telkens wanneer er een wijziging plaatsvindt op je website. Dat betekent dat je nooit zult adverteren voor producten die uitverkocht zijn en dat elk nieuw product automatisch wordt toegevoegd aan de lijst met andere producten. Geen onnodige uitgaven aan AdWords.

Unieke advertenties voor elk product

We maken unieke advertenties voor elk product op je website. Dit betekent dat elk product een eigen advertentie krijgt met informatie over de grootte, prijs of beschikbaarheid van de voorraad. Bovendien leidt de advertentie je klant rechtstreeks naar de site met het product. Geen onnodige kliks voor je klant.

Kunstmatige Intelligentie

Blue Winston werkt 24/7 aan de prestaties van je campagne. Hij stelt de kosten per klik voor elk product afzonderlijk in en zet je producten aan en uit op basis van hun prestaties. Hij analyseert deze gegevens voortdurend en verbetert ze om tot betere prestaties te komen.

Koongo steunt Blue Winston!

Gebruik de volgende KORTINGSCODE om 20% korting te krijgen op Koongo Connector:

  • Code: BW-20-OFF
  • Gebruik in Koongo Store. Geldig tot 9 mei 2014

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie