Menu

Blog

Cdiscount-marktplaats – API-integratie

Koongo kondigt met trots de release aan van een API productsynchronisatie voor de Cdiscount marktplaats. De Cdiscount marktplaats is beschikbaar voor alle Koongo gebruikers.

Registreer nu voor je Cdiscount account en krijg 3 maanden gratis op de Cdiscount marktplaats in 2021! Het instellen van het Koongo Cdiscount kanaal is eenvoudig.

Cdiscount werd in augustus 2011 gelanceerd. Deze marktplaats stelt handelaren van derden in staat om hun producten te verkopen op Cdiscount.com, een leider op het gebied van e-commerce in Frankrijk. Verkopers hebben toegang tot een bestand van meer dan 9 miljoen actieve klanten en profiteren van 19 miljoen unieke bezoekers per maand.

Cdiscount is goed voor meer dan 42 miljoen online aanbiedingen en vertegenwoordigt momenteel meer dan 36% van het totale bruto goederenvolume van Cdiscount. Het is daarom de onvermijdelijke marktplaats om de Franse markt te veroveren.

Dit Franse platform heeft een team van meertalige e-commerce-experts om alle professionele verkopers te ondersteunen.

Cdiscount voordelen

Om de ontwikkeling van hun activiteit te ondersteunen, ontwikkelde Cdiscount specifieke diensten om de verkopers te begeleiden:

  • Cdiscount Fulfilment, dat verkopers voorziet van logistieke expertise van Cdiscount (ontvangst, opslag, verpakking, verzending),
  • Cdiscount Ads, waarmee verkopers hun zichtbaarheid op de website van Cdiscount kunnen vergroten,
  • Verbindingen via API en met de belangrijkste stroomaggregators op de markt.

Cdiscount heeft dit jaar ook twee nieuwe diensten gelanceerd:

  • Cdiscount Transport kan niet alleen je Cdiscount-bestellingen verzenden, maar ook je bestellingen van andere websites, of ze nu uit Frankrijk of Europa komen, met behulp van de tarieven die zijn onderhandeld met onze partnermaatschappijen.
  • En Cdiscount Marketingdiensten waarmee je ook marketingcampagnes voor JOUW website kunt optimaliseren!

In april 2017 werd de Cdiscount Pro Marktplaats geboren, waardoor alle verkopers konden profiteren van een nieuwe kans: verkopen aan professionele klanten.
Neem voor meer informatie contact op met Cdiscount.

En last but not the least: dankzij de samenwerking met Koongo kunnen nieuwe Cdiscount-klanten in 2021 3 maanden gratis krijgen op de Franse marktplaats.
Dus als je je wilt registreren en 3 maanden gratis Cdiscount wilt krijgen, gebruik dan het Cdiscount registratieformulier nu het nog kan.

Cdiscount integratie

De Cdiscount marktplaats is beschikbaar voor alle Koongo gebruikers.

Als je geïnteresseerd bent in het instellen van het Cdiscount-kanaal, bekijk dan de Cdiscount stap-voor-stap handleiding of neem contact met ons op via support@koongo.com. We helpen je graag met de integratie van Cdiscount.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie