Menu

Blog

Daisycon is Koongo Partner geworden!

We zijn blij dat we vandaag onze nieuwe Industry Partner kunnen aankondigen – het Nederlandse partnernetwerk Daisycon. Daisycon raadt nu Koongo aan als tool voor integratie van Magento winkels met hun affiliate netwerk.

Over Daisycon

Veertien jaar geleden was Daisycon een van de pioniers van performance-based online marketing in Nederland. In de jaren daarna hebben we een explosieve groei doorgemaakt. Vandaag de dag hebben we meer dan 70.000 media in ons netwerk die maandelijks meer dan 30 miljoen bezoekers doorverwijzen naar onze adverteerders.

Daisycon is gespecialiseerd in affiliate marketing en leadgeneratie in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en andere delen van Europa. Daisycon is gebaseerd op een bekroond, innovatief meetsysteem dat in eigen huis is ontwikkeld.

In Nederland heeft Daisycon de afgelopen vier jaar op rij de titel “voorkeursnetwerk” gekregen van uitgevers. De meeste publishers geven de voorkeur aan ons netwerk vanwege onze snelle betalingsopties, ons brede aanbod aan adverteerders en onze innovatieve tools zoals SmartView, Facebook-integratie, nauwkeurige mobiele matching en meer.

Benieuwd naar wat Daisycon kan doen om jouw online marketingactiviteiten te optimaliseren? Neem contact op met onze accountmanagers (sales@daisycon.com); we bespreken graag jouw mogelijkheden!

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie