Menu

Blog

De nieuwe functies van Koongo zullen je helpen om je bedrijf nog beter te maken

De nieuwe Koongo app komt binnenkort uit met een uniek ontwerp en unieke functies. Het zal je helpen om elk aspect van het optimaliseren van je producttoevoer en het beheren van je bestelgegevens te verbeteren. Lees meer over de nieuwe functies en hoe je ervan kunt profiteren als je ze gebruikt.

De nieuwe macro-editor: Optimaliseer eenvoudig je gegevensinvoer

In de vorige versie van Koongo moest je ingewikkelde expressies schrijven om geavanceerde bewerkingen met attribuutwaarden uit te voeren. Met de nieuwe Macro Editor heb je controle over het beheer van je datafeeds, zodat je snel en eenvoudig aanpassingen kunt maken om maximale prestaties te garanderen.

Leer hoe je je gegevensfeed kunt aanpassen met eenvoudige reken- en tekstbewerkingen, zoals het verhogen van prijzen, het instellen van verzendkosten, het aanpassen van belastingen of het bijwerken van je productomschrijvingen.

Koongo nieuwe macro-editor

De nieuwe wiskundebewerkingen

Wijzig eenvoudig je prijs of andere attribuutwaarden:

  • productprijzen voor bepaalde kanalen bijwerken of aanpassen op basis van een bestaand kenmerk
  • individuele verkoopvoorwaarden instellen voor gekozen groepen producten op basis van zaken als verschillende belastingtarieven of kortingen
  • elk type afronding, getalopmaak of berekening tussen attributen toepassen en specifieke uplifts of kortingen toepassen afhankelijk van de resultaten
  • je prijsvaluta’s automatisch up-to-date houden voor elk land

Je teksten en beschrijvingen worden nog beter

Met de nieuwe knoppen en uitklapmenu’s kun je eenvoudig je teksten en beschrijvingen aanpassen zonder kostbare tijd te verspillen. Dit geeft je ook de mogelijkheid om:

  • willekeurige woorden uit de beschrijving halen, bijvoorbeeld de “kleur groen”.
  • stel de maximale lengte van je teksten in
  • de gegevens van attributen wijzigen, zoals het opsplitsen van je teksten, beschrijving of titels
  • alle HTML-tekens verwijderen
  • Hoofdletters alleen het eerste teken van je productnamen en nog veel meer…

De productfilter: Kies de juiste producten om te exporteren voor specifieke marktplaatsen en kanalen

Het nieuwe productfilter biedt verschillende filteropties zodat je precies de juiste artikelen naar specifieke verkoopkanalen kunt exporteren. Je kunt alle winkeleigenschappen gebruiken voor deze filtering en ook verschillende filtercombinaties instellen.

Verbeterde categoriemapping

Sommige online marktplaatsen zoals Amazon, eBay of Miinto vereisen het gebruik van hun eigen categorieën in de productfeed. In Koongo kun je eenvoudig je winkelcategorieën toewijzen aan de marktplaats op het tabblad Category Mapping.

Wil je Koongo met zijn nieuwe functies uitproberen?

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie