Menu

Blog

Google Productbeoordelingen voor Magento

We zijn verheugd om nog een geweldige functie voor Koongo gebruikers aan te kondigen – Google Product Ratings feed. Hiermee kun je de productbeoordelingen eenvoudig exporteren van de Magento winkel naar Google Shopping.

De voordelen van Google Product Ratings feed:

  • Eenvoudig uploaden van productbeoordelingen naar Google Merchant Center in één feed
  • Hiermee kun je productbeoordelingsbestanden maken op basis van de website, de winkel en de winkelweergave
  • Feed voldoet volledig aan de eisen van Google – de juiste indeling van het bestand met productbeoordelingen. De productattributen kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan de door Google vereiste informatie
  • Hiermee kunnen de bijgewerkte Google-productbeoordelingen automatisch vanuit de Magento-winkel worden ingediend in het Google Merchant Center. Geplande taken kunnen worden gebruikt om periodiek de feed met productbeoordelingen te genereren.

Beschikbaar voor Koongo Coonector voor Magento 1, versie 6.7.0.0. Op aanvraag in de Koongo Store – Google Productbeoordelingen.

Over Google Productbeoordelingen

Productbeoordelingen tonen sterbeoordelingen op zowel Shopping-advertenties als de Google Shopping-eigenschap. Deze beoordelingen helpen shoppers bij hun aankoopbeslissingen, waardoor meer gekwalificeerde shoppers naar je productpagina’s gaan. Ga voor meer informatie naar Over productbeoordelingen.

Vereisten voor deelname aan Google Productbeoordelingen

Om deel te nemen aan het Productbeoordelingsprogramma moet je minimaal 50 beoordelingen hebben voor al je producten. Een product moet minstens 3 beoordelingen hebben om sterbeoordelingen te tonen in Shopping Ads, hoewel producten met minder dan 3 beoordelingen in aanmerking komen om sterbeoordelingen te tonen in de Shopping eigenschap.

Alle beoordelingen die door de verkopers worden gegeven, worden gevalideerd door het Google-team. Ze moeten aan verschillende voorwaarden voldoen, anders worden ze uit de feed verwijderd.

Een Google productbeoordelingen feed moet:

  • alle beoordelingen van de handelaar bevatten en ten minste maandelijks worden bijgewerkt
  • inhoudsbeleid naleven
  • van hoge kwaliteit zijn
  • worden verzameld en eigendom zijn van handelaren

Raadpleeg het programmabeleid voor meer informatie.

Belangrijk:
Omdat het acceptatieproces afhankelijk is van de inhoud van de productbeoordelingen van de handelaar, kan Koongo niet garanderen dat de Google Productbeoordelingen feed door het Google team wordt geaccepteerd.

Je kunt de Google Product Ratings feed kopen in de Koongo winkel.

Ga voor meer informatie naar Google Product Ratings feed handleiding.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie