Menu

Blog

Hundeladen.de – SEOshop + Koongo + Amazon

We installeerden Koongo App voor onze SEOshop winkel en zetten een Amazon kanaal op – in de volgende drie uur kregen we vijf bestellingen! Geweldig! zegt Michael Krueger, CEO van Floeckchenshundeladen.de winkel.

In dit succesverhaal brengen we je een interview met Michael Krueger over de marketingaspecten van e-commerce. Michael legt uit waarom hij Koongo gebruikt om zijn SEOshop winkel te koppelen aan het Amazon verkoopkanaal.

Michael, vertel eens over de winkel Floeckchenshundeladen.DE.

We zijn in oktober 2013 begonnen met ons online bedrijf en we richten ons op huisdierenzaken – honden- en katteneigenaren en onze doellanden zijn Oostenrijk en Duitsland. We hebben ongeveer 100 terugkerende klanten en ongeveer 1000 klanten in totaal. Elke maand leveren we ongeveer 200 bestellingen. Naast onze SEOshop online winkel hebben we ook een fysieke winkel.

Waarom gebruik je SEOshop?

Dankzij SEOshop konden we heel snel beginnen met ons online bedrijf. Of je kunt het in één zin zeggen: SEOshop is een eenvoudig te gebruiken e-commerce systeem dat iedereen direct kan begrijpen en de ondersteuning is geweldig. Vóór SEOshop hebben we het Duitse Strato e-commerce platform geprobeerd. De valkuil was een zeer slecht handboek, zeer slechte ondersteuning en moeilijk te gebruiken.

Hoeveel betaal je voor je SEOshop winkel?

We zijn geabonneerd op Shop System Large dat ons 5.000 producten biedt en dat is ruim voldoende. De prijs van 89 € per maand vind ik erg laag, omdat een vergelijkbare Magento winkel ons ongeveer 30.0000 € zou kosten!

Wat vind jij van Koongo App voor SEOshop?

Kort antwoord: De ondersteuning is geweldig! Koongo weet precies hoe je productgegevens uit je SEOshop kunt exporteren en uploaden naar de verkoopkanalen zoals Amazon en vele andere. Je kunt attributen combineren, invullen met je eigen inhoud en productvarianten maken! Met Koongo is het heel eenvoudig om te zien wat ik kan exporteren – als ik wil kan ik alle productgegevens in elke combinatie exporteren. Het grootste voordeel zie ik in de mogelijkheid om productvarianten te exporteren, die erg belangrijk zijn voor Amazon en alle andere feeds.

Heb je andere Feed Marketing Apps geprobeerd?

Voor Koongo probeerden we Beezup software en betaalden we 680 € alleen voor de installatie (jaarabonnement). Beezup zegt dat je SEOshop productgegevens heel eenvoudig kunt exporteren naar Amazon, dus heb het geld betaald. Toen kwam het probleem -productvarianten werken niet en productbeschrijvingen worden niet goed geïmporteerd. Met Beezup konden we geen toegang krijgen tot sommige productattributen van onze SEOshop-winkel – met Koongo is dit absoluut geen probleem! We hebben met de CEO van Beezup gesproken, maar niemand kon ons helpen. We hebben veel geld uitgegeven en niets teruggekregen. Vanuit dit perspectief is de prijs van € 14,95 voor Koongo App absoluut te verwaarlozen!

Welke kanalen gebruik je momenteel?

Op dit moment gebruiken we Amazon en Ebay, maar in de zeer nabije toekomst zullen we zeker meer kanalen gaan gebruiken. Aangezien Koongo 500+ productaggregators, affiliate netwerken en verkoopkanalen ondersteunt, is dit iets wat heel gemakkelijk zal zijn!

Heb je gemerkt dat het aantal bestellingen is toegenomen sinds je de Koongo App hebt geïnstalleerd en ingesteld?

JA! Toen we ons Amazon-kanaal instelden, kregen we in de volgende 3 uur 5 bestellingen! Geweldig. .

Nog andere suggesties om het Koongo platform te verbeteren?

Ik zou het op prijs stellen als de kanaalprestaties worden bijgehouden. Mogelijkheid om bezoekers te volgen die van een bepaald kanaal komen. Wij vinden dat dit de hoogste prioriteit moet hebben. Prestaties zijn de beste manier om de investering in Koongo te rechtvaardigen en nieuwe feeds te testen.

Zegt Michael Krueger van https://www.floeckchenshundeladen.de. Heel erg bedankt Michael!

Referenties

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie