Menu

Blog

Introductie nieuwe partner – De Fruugo

Vandaag introduceren we graag onze nieuwe branchepartner – de Fruugo Marktplaats. Met Fruugo Connector voor Magento kun je je Magento-winkel naadloos aansluiten op de Fruugo-marktplaats. De connector is hier GRATIS verkrijgbaar:

De details van onze samenwerking vind je in de volgende PDF-documenten:


Wat zegt Fruugo?

Fruugo is een unieke, wereldwijde online marktplaats voor verkopers en kopers. We zijn al actief in 23 landen over de hele wereld en binnenkort openen we er nog meer. We werken naadloos in alle talen, alle valuta en alle belangrijke betaalmethoden. We stellen je in staat om internationaal te verkopen en toch je lokale valuta direct op je bankrekening te ontvangen. Het voelt “lokaal”, maar het is echt mondiaal.

Fruugo is een plek waar shoppers in één land aankopen kunnen doen bij meerdere verkopers in meerdere landen, allemaal in één mandje.

Fruugo stelt mensen in staat om grensoverschrijdend te winkelen in hun eigen taal, hun eigen valuta en met de betaalmethoden van hun voorkeur.

Fruugo maakt grensoverschrijdend winkelen eenvoudig en leuk voor de shopper, en heel eenvoudig voor jou als verkoper.

Fruugo regelt internationale shoppers voor je. De ENIGE kosten zijn een commissie op elk van de bestellingen die we voor je genereren.

Er zijn geen inschrijfkosten, geen maandelijks terugkerende kosten en geen kosten per klik – er is gewoon een commissie op elke order die we voor je binnenhalen.

Het is echt zo simpel; GEEN VERKOOP = GEEN KOSTEN!

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie