Menu

Blog

Koongo bij Magento CZ

Maak kennis met Magento CZ

Het Meet Magento CZ evenement vond eind april plaats in Praag. Meet Magento is een internationale eCommerce conferentie die business en technologie samenbrengt. Het evenement was volledig gewijd aan de onderwerpen e-commerce en Magento 2 ontwikkeling. Koongo was er om de Tsjechische Magento community te ontmoeten.

Het evenement werd traditiegetrouw ingeleid door Ben Marks, Magento Evangelist die het laatste nieuws met betrekking tot het Magento 2 platform deelt. Er waren verschillende andere interessante onderwerpen over Magento 2 ontwikkeling en marketingtrends. Koongo deed ook mee. We deelden graag wat tips over feed marketing voor Magento 2 en de feed optimalisatie. Al met al was het een geweldig evenement waar we een aantal van onze Magento partners hebben ontmoet, zoals Artio, MageXo en Summit.

De traditionele afterparty volgde op het Meet Magento evenement, netwerken ging door tot in de late uurtjes. Koongo kijkt ernaar uit om je te ontmoeten op de Meet Magento Poland in september.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie