Menu

Blog

Koongo Service is nu ook beschikbaar voor Magento-gebruikers!

Met veel plezier kondigen we vandaag de beschikbaarheid aan van Koongo Service ook voor Magento-gebruikers! Tot nu toe was de service alleen beschikbaar voor SEOshop, Shopify, CCVshop, CS.cart en Prestashop, maar niet voor Magento-gebruikers. Voor Magento-gebaseerde retailers bieden we namelijk alleen de stand-alone extensie voor Magento, genaamd Koongo Connector for Magento. Daarom bieden we sinds vandaag twee oplossingen voor Magento-winkeliers: Connector en Service.

Laten we kort de verschillen tussen deze twee oplossingen bekijken, zodat je kunt beslissen welke oplossing het beste bij jou past.

In een notendop komt Service met dezelfde functies als Connector en met dezelfde ondersteunde feeds en kanalen. Service heeft echter het grote voordeel van automatische integratie met geselecteerde kanalen via API en biedt feed/kanaal performance tracking.

Met Connector stel je alle instellingen in je Magento backend in, maar met Service moet je de Koongo interface gebruiken.

De connector wordt geleverd onder een eeuwigdurende licentie met een eenmalige betaling, terwijl de Connector beschikbaar is in de vorm van een maandabonnement. In Connector is de ondersteunings- en updateperiode beperkt door het pakket dat je kiest, maar met Service krijg je onbeperkte ondersteuning.

Aansluiting

Met Connector krijg je toegang tot alle 500+ ondersteunde prijsvergelijkingswebsites, productaggregators en verkoopkanalen over 50+ wereldwijd. De Aansluiting is een op zichzelf staande extensie voor Magento die je moet installeren en instellen op je Magento installatie. Daarom hebben we 3 pakketten ontworpen die gebundeld zijn met extra services, zoals installatie, feed/kanaal setup of verlengde supportperiode.

  • Onbeperkt aantal producten
  • Onbeperkt aantal frontend stores binnen één Magento installatie
  • Onbeperkt aantal feeds/kanalen binnen toegewezen Landcollecties

Service

Met Service kun je profiteren van geavanceerde functies zoals het bijhouden van feed-/kanaalprestaties of volledig automatische integratie met geselecteerde kanalen via API, naast alle functies van Connector. We hebben 2 abonnementsformules ontworpen die verschillen in het aantal feeds/kanalen dat je kunt instellen en het aantal producten dat je kunt publiceren.

  • Volgen van voer-/kanaalprestaties
  • API-integraties met Amazon, Bol en eBay
  • Toegang tot alle 500+ ondersteunde feeds/kanalen

Prijzen

Hoewel Koongo voor elk ondersteund e-commerce platform een ander prijsbeleid hanteert, worden al onze diensten en producten altijd geleverd met 30 DAGEN GRATIS TRIAL. Zie Licentievoorwaarden voor Connector of Algemene voorwaarden voor service. Connectorprijs begint bij 145 euro eenmalig en Service bij 19,95 euro per maand. Zie de pagina Prijzen voor meer informatie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie