Menu

Blog

De Koongo website is gelanceerd!

We zijn verheugd dat we de officiële lancering kunnen aankondigen van de webpresentatie van
Koongo – De universele productexport voor de wereld van e-commerce
. We besloten om alleen een lichtgewicht webpresentatie met basis te maken. We geloven echter wel in een volledige beschrijving van het Koongo-idee en van onze motivatie voor het opzetten van een service als deze. Meer gedetailleerde informatie vind je in Documentatie:

We zijn nu begonnen aan een ambitieus project met een geweldig stappenplan en uitrolschema. Wij geloven dat ons platform retailers in staat stelt om naadloos en sneller dan ooit internationaal uit te breiden. We staan aan het begin van wat hopelijk een buitengewoon jaar voor ons wordt. Welkom aan boord!

Wat is Koongo in het kort?

Koongo biedt je een uitgebreide oplossing voor het verstrekken van productinformatie aan verschillende productzoekwebsites en prijsvergelijkers van over de hele wereld. Vanuit één punt kun je naadloos honderden zoek- en prijsvergelijkingswebsites en miljoenen nieuwe potentiële klanten bereiken. Het enige wat je hoeft te doen is je e-commerce platform verbinden met Koongo. Bovendien hebben wij en onze partners connectoren ontwikkeld voor de populairste e-commerce platforms, zoals Magento, osCommerce of ZenCart, om het integratieprobleem te verlichten.

Op dit moment worden meer dan 300 zoek- en prijsvergelijkingswebsites uit meer dan 50 landen ondersteund en de lijst met nieuwe websites en engines groeit elke week.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie