Menu

Blog

Heb je een krachtig hulpmiddel voor gegevensanalyse nodig? Try MonkeyData!

Hallo kooplieden,

Hier in Koongo zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om onze klanten te helpen hun bedrijf te laten groeien. Onlangs kwamen we in contact met het bedrijf MonkeyData, gespecialiseerd in gegevensanalyse voor kleine en middelgrote e-commerce handelaren. We dachten dat het misschien de moeite waard was om wat basisinformatie te geven over MonkeyData en hun producten.

Er is één ding dat elke eigenaar van een online winkel in gedachten moet houden: naast ijver en een beetje geluk is er nog een belangrijk ingrediënt achter elk succes. Alle feiten bijhouden, ook wel gegevensanalyse genoemd.

Tegenwoordig kun je veel handige tools vinden om je te helpen met analytics en om dingen wat gemakkelijker te maken. Het is bijna noodzakelijk om (niet alleen) Google Analytics te gebruiken om je websiteverkeer bij te houden en te rapporteren. Maar je online winkel is niet de enige nuttige bron van belangrijke gegevens. Als je advertentiecampagnes beheert, kom je bijvoorbeeld Google AdWords of Facebook Ads tegen. Je gebruikt misschien ook een e-mailmarketingtool om je nieuwsbrieven en speciale aanbiedingen te versturen, Mailchimp, GetResponse of Soundest om er maar een paar te noemen, of je promoot je koopwaar via sociale media (zoals Facebook en Twitter). Maar hoe houd je al deze ongelooflijk waardevolle gegevensbronnen in de gaten?

Gemakkelijk. Probeer MonkeyData en krijg al je gegevens op één plek, in overzichtelijke dashboards! Het is de eenvoudigste manier om je gegevens te analyseren en je bedrijf een boost te geven. De verbinding is ongelooflijk snel en eenvoudig, in slechts een paar klikken, plug & analyse. Zonder een spier te vertrekken krijg je al je gegevens 24/7 vers en bijgewerkt.

Waarom je dit leuk zult vinden:

1) Onbetaalbare eigenschappen. Je kunt verschillende valuta’s instellen voor elk van je winkels en je tijdzones vrij instellen. Ga dieper met veel gedetailleerde eCommerce statistieken om al je KPI’s bij te houden en te weten hoe dicht je bij het bereiken van je doelen bent. MonkeyData helpt je om je gegevens optimaal te gebruiken.

2) Je kunt statistieken combineren en tijdsperioden met elkaar vergelijken, waardoor je kunt zien hoe je bedrijf groeit en waardoor je trends kunt vinden en het terugkerende gedrag van je klanten kunt identificeren. Om vooruit te komen.

3) Op basis van je eigen gegevens kan MonkeyData berekenen hoe je verkoop zich zal ontwikkelen. Zo kun je toekomstige resultaten voorspellen. En bereid je voor.

4) Je kunt resultaten delen met je collega’s, welk deel van je gegevens je ook wilt delen. Zo kun je alle leden van je team op de hoogte houden.

5) MonkeyData informeert je altijd via slimme meldingen als er een onverwachte verandering optreedt in je cijfers. Je krijgt geautomatiseerde rapporten in je mailbox zo vaak je maar wilt. Je kunt ook snel handmatig rapporten maken op basis van je behoeften. Gewoon om op de hoogte te blijven.

6) De MonkeyData mobiele app is alles wat je nodig hebt om je gegevens te controleren en direct te reageren als dat nodig is. Krijg altijd en overal controle.

Gebruik je gegevens optimaal, blijf op de hoogte en houd je teamgenoten op de hoogte. Bereid je voor om je concurrenten voor te blijven. Houd controle over je bedrijf en concentreer je op wat echt belangrijk is: je product, je klanten, je succes.

Voor Koongo klanten hebben we een speciale korting van 10% op het MonkeyData abonnement. Om een korting toe te passen:

1) Registreer jezelf via de volgende link.

2) Neem contact met ons op via Koongo support – support@koongo.com. Wij geven je de kortingsbon.

3) Gebruik de coupon in het activeringsproces van het abonnement.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie