Menu

Blog

Mage2Go: Een alternatief voor lange en dure Magento 2 projecten

Mage2Go is een e-commerceservice die de overstap naar Magento 2 een fluitje van een cent maakt. De service biedt een Magento 2 webshop voor een laag maandelijks bedrag inclusief hosting, updates en onderhoud.

Koongo is blij om deel uit te maken van het Mage2Go project. En de Koongo Connector aanbieden als datafeedoplossing voor Mage2Go-gebruikers. Mage2Go service is een geweldig alternatief voor Magento 1 gebruikers die eenvoudig willen migreren naar Magento 2.

Mage2Go service is te combineren met beide Koongo oplossingen voor Magento 2, Koongo service en Connector voor Magento 2.

Over Mage2Go

Veel Magento 1 winkels hebben nog steeds niet de overstap gemaakt naar Magento 2 of een ander platform, terwijl de einddatum van Magento 1 snel dichterbij komt. Volgens Mike de Landgraaf, eigenaar van Mage2Go, is de dienst van Mage2Go een oplossing voor verschillende partijen. “Zowel bestaande Magento 1 shops als web- en marketingbureaus kunnen op korte termijn een Magento 2 shop lanceren. We zien dat het gebrek aan tijd aan bureauzijde een probleem is, maar ook de vaak grote investering wordt door de klant genoemd. Wij bieden een betaalbare oplossing en toch de kwaliteit van Magento 2.”

Magento 2 zonder beperkingen en inclusief extra functionaliteiten

Met het Mage2Go paneel kun je zelf je ideale webshop configureren. Met een basis Magento 2 installatie en de extensies die je kiest uit het aanbod van modules, is het mogelijk om in korte tijd een Magento 2 winkel te starten. De gemiddelde tijd is tussen de twee en zes weken.

Enkele voordelen zijn:

  • Lage opstartkosten
  • Vast maandelijks bedrag
  • Inclusief hosting, updates en onderhoud
  • Optionele pakketten voor gegevensmigratie, configuratie en ontwerp
  • Onbeperkt aantal winkels
  • Alleen de beste modules van partners zoals Amasty en Koongo

Het prijskaartje van Mage2Go

De prijs van Mage2Go hangt af van de gekozen extensies en de hosting. Een basiswinkel is beschikbaar vanaf €350 per maand. Dit is inclusief updates, patches en hosting en de minimale periode is 12 maanden. Naast het maandelijkse bedrag betaal je een eenmalig bedrag voor de licentiekosten van de gekozen extensies. Als je ondersteuning wilt bij het opzetten van je winkel, kun je nog steeds kiezen voor optionele servicepakketten. Deze servicepakketten zijn beschikbaar voor configuratie, ontwerp en gegevensmigratie van je Magento 1 winkel.

Mage2Go en Koongo

Door samen te werken met Koongo en andere partners biedt Mage2Go een veilig, betrouwbaar platform. Je kunt alleen kiezen uit extensies en thema’s van deze gerenommeerde partijen.

“Koongo biedt kwaliteit en flexibiliteit voor de klant, precies wat wij voor ogen hebben met Mage2Go”, zegt Mike de Landgraaf.

Nieuwsgierig naar Mage2Go? Het is altijd mogelijk om advies te krijgen van een van de Magento specialisten van Mage2Go om een perfect samengestelde shop te maken. Ga voor meer informatie over Mage2Go naar mage2go.com of neem contact met ons op via contact@mage2go.com.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie