Menu

Blog

MagentoSucces wordt Koongo partner!

MagentoSucces: zorgt ervoor dat webwinkels elke kans optimaal benutten!

MagentoSucces is een website voor nieuwe webwinkeliers. Dit platform brengt verschillende eigenaren van webwinkels, marketeers en Magento-ontwikkelaars samen om kennis uit te wisselen en nieuwe ideeën op te doen. Het is een rijke bron van informatie en inspiratie voor beginnende winkeliers. De blogartikelen en het gratis e-book “Magento Web-shop Success” behandelen de belangrijkste onderwerpen: alle aspecten van web-shop marketing, omgaan met klanten en ondernemerschap. Dit is leerzaam en nuttig voor alle nieuwe webwinkeliers, maar de Magento-winkelier zal de waarde van MagentoSucces echt waarderen.

Je vindt er informatie over de nieuwste modules en links, bijvoorbeeld over het installeren van Koongo, en eindeloos veel tips en trucs om hun winkel handiger, sneller en beter te maken. Ze kunnen ook vragen stellen op MagentoSucces die dan worden beantwoord door ervaren Magento engineers.

Naast het kennisplatform ontwikkelt MagentoSucces de One-Step-Magento. Dit systeem maakt het mogelijk om met één muisklik een Magento winkel op te zetten. Als je besluit het te kopen, kun je binnen 24 uur je eerste verkoop realiseren.

Het bevat alles wat je nodig hebt om een succesvolle webwinkel te bouwen. Het is een professionele Magento shop met een template, betaalmethoden en een koppeling met PostNL, OneStepCheckout, een koppeling op Google Analytics, een factuur, een afleverbon, pakbon en een hostingpakket.

Het idee voor One-Step-Magento kwam voort uit de vraag van nieuwe webretailers naar een systeem om het snel, professioneel en toch betaalbaar opzetten van een nieuwe Magento shop te ondersteunen. Dit leidde Chris Boer, een in Magento gespecialiseerde webwinkelontwikkelaar, naar een kant-en-klare Magento installatie gecombineerd met een platform voor kennis en inspiratie voor webwinkelmarketing. Hij vroeg Chris van de Graaf, internetondernemer en eigenaar van 123Drogisterij, om zijn ervaring met webwinkels in te brengen.

Samen maakten ze de ultieme Magento webshop waarin alle technische snufjes zijn verwerkt. Een webshop die is geoptimaliseerd voor Google en bezoekers verleidt om te kopen. Een webshop die ervoor zorgt dat je een concurrent (die begint met een standaard Magento installatie) binnen een week kunt inhalen.  En bovenal hebben ze een shop ontwikkeld die het voor de gebruiker leuk en toegankelijk maakt om een webwinkel te beginnen.

Natuurlijk kunnen alle winkeliers die One-Step-Magento gebruiken met al hun vragen en ervaringen terecht bij MagentoSucces. De oprichters hebben daarom een community gecreëerd waarin startende webwinkeliers zich snel kunnen ontwikkelen tot ervaren, succesvolle internetondernemers.

Ontdek meer!

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie