Menu

Blog

Maak kennis met Magento CZ 2016 – Koongo ervaring

Meer dan 200 mensen, 18 sprekers en 20+ sponsors kwamen eind maart samen in Praag, Tsjechië voor Meet Magento CZ. Meet Magento is een serie internationale conferenties gewijd aan Magento, ’s werelds populairste e-commerce platform. Het verzamelt bedrijfseigenaren, handelaren, ontwikkelaars en vele anderen die geïnteresseerd zijn in het Magento-platform. Omdat Koongo’s Connector voor Magento 2 momenteel in ontwikkeling is, mocht het Koongo-team het evenement niet missen.

De conferentie werd georganiseerd door Neklo Company en bood een hoogwaardig 2-daags programma. De eerste dag was gewijd aan lezingen, die allemaal betrekking hadden op het onlangs uitgebrachte Magento 2. Een van de sprekers van de ochtendsessie was Ben Marks, een bekende Magento evangelist die ons inzicht gaf in Magento 2.

De middaglezingen waren verdeeld in twee fasen. Fase A was gericht op ontwikkelaars, de lezingen hadden betrekking op ontwikkelingsmodules die specifiek zijn voor Magento 2, multi-channel klantondersteuning, Magento 2 SEO, enz. Op Stage B was de inhoud meer gericht op het zakelijk georiënteerde publiek – B2B Industry, Magento on Azure, E-mail Marketing trends in 2016.

Het echte zakelijke netwerken begon later na de lezingen op de afterparty van Neklo. Zakenmensen deelden hun verhalen, Magento-ontwikkelaars bespraken technische nuances. De sfeer was erg gemoedelijk, geen verrassing dat het feest pas lang na middernacht afgelopen was.

Meet Magento conferentie was een geweldige kans om te netwerken met ontwikkelaars en bedrijfseigenaren. Koongo-ontwikkelaars hebben actuele informatie uit Magento 2 opgedaan. Sommige daarvan zijn al gebruikt in Connector voor Magento 2 ontwikkeling, die momenteel in de laatste fase is. De Connector-release staat gepland voor het tweede kwartaal van 2016, maar bètatests beginnen binnenkort. Gedetailleerde informatie wordt binnenkort aangekondigd op Koongo’s blog en Facebook.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie