Menu

Blog

Nieuwe integratie met Shopify!

Vandaag kondigen we een nieuwe integratie app voor Koongo aan – dit keer voor het Shopify e-commerce platform. Vanaf nu kunnen meer dan 100.000 Shopify winkeliers profiteren van Koongo en zijn 500+ verkoopkanalen, affiliate netwerken en productaggregators.

Om de Koongo App voor Shopify te installeren ga je naar Shopify App Store en volg je de installatie-instructies:

Over Shopify

Shopify is een complete e-commerce oplossing waarmee je een online winkel kunt opzetten om je goederen te verkopen. Hiermee kun je je producten organiseren, je winkel aanpassen, creditcardbetalingen accepteren en bestellingen volgen en beantwoorden – allemaal met een paar muisklikken.

Shopify is een webgebaseerde e-commerce software. Dit betekent dat er geen installatie nodig is en dat het werkt met alle besturingssystemen (inclusief Windows en macOS)! Wij hosten Shopify zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het installeren, upgraden of onderhouden van software of webservers.

Shopify is een krachtige e-commerce oplossing die alles bevat wat je nodig hebt om een online winkel te maken. Probeer Shopify gratis uit en sluit je aan bij de meer dan 100.000 winkels die Shopify gebruiken.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie