Menu

Blog

Nieuwe integratie van Koongo met Biedmeer!

We zijn blij dat we vandaag een nieuwe integratie van Koongo (d.w.z. KaaS) met het e-commerce platform van Biedmeer kunnen aankondigen! Sinds vandaag kunnen alle webshops in Biedmeer naadloos integreren met Koongo en profiteren van meer dan 500 productzoek- en prijsvergelijkingssites, verkoopkanalen en affiliatenetwerken die door Koongo worden ondersteund!

Integratie met Biedmeer is momenteel GRATIS, dus waarom zou je het niet een kans geven?

Over Biedmeer

Biedmeer biedt het totaalpakket om online te verkopen. Onze webwinkel software is geboren uit ambitie. We zijn actief sinds 1999 en we zijn al uitgegroeid tot een team van zeventien professionals. Dagelijks faciliteren we meer dan 35.000 webshops en we zijn marktleider op het gebied van cloudgebaseerde webshopsoftware.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geholpen gebruiksvriendelijke webshop software te ontwikkelen waarmee je eenvoudig online kunt gaan verkopen, met alle talloze mogelijkheden die daarbij horen. We ontwikkelen de software voortdurend, zonder dat de klant daar iets voor hoeft te doen. Elke wijziging in de software betekent een wijziging voor alle 35.000 webwinkels, omdat alle webwinkels op één platform draaien. Dit betekent dat we onze klanten voortdurend nieuwe mogelijkheden kunnen bieden om hun webshop nog succesvoller te maken.

BiedMeer is gratis te gebruiken en vanaf € 12,95 per maand kun je elk betaalsysteem gebruiken, en meer. Wil je het gemak van alles op één plek en toch talloze mogelijkheden, maar niet te veel betalen? Dan is BiedMeer er voor jou.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie