Menu

Blog

Nieuwe integratie voor SEOshop!

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om Koongo om te vormen toteen “software as a service” platform en nu kunnen we met trots de nieuwe generatie van Koongo aankondigen, genaamd “
Koongo als een Service
” (KaaS). Dankzij onze samenwerking met SEOshop e-commerce platform is het eerste ondersteunde platform SEOshop! Wil je meer weten? Lees verder!

Dus als je e-shop gebaseerd is op SEOshop, kun je je winkel naadloos integreren met meer dan 500 productzoek- en prijsvergelijkingssites en verkoopkanalen van over de hele wereld die Koongo momenteel ondersteunt! Dat betekent dat je je omzet gemakkelijk met 25% kunt verhogen!

Over KaaS

  • KaaS is een nieuwe generatie van het Koongo platform, bedoeld voor gehoste e-commerce oplossingen, zoals SEOshop, Biedmeer, Shopify en andere.
  • KaaS ondersteunt alle 500 verkoopkanalen!
  • Probeer de nieuwe KaaS-interface op https://my.koongo.com

Over Koongo App voor SEOshop

  • 30 dagen risicovrije proefversie!
  • Installeren met één klik via SEOshop App Store
  • 14,95 Euro / Maand
  • Onbeperkt aantal winkels en kanalen

Over SEOshop

Moe van Magento? Probeer SEOshop!

Hoewel Magento een geweldig e-commerce platform is, maakt de complexiteit het moeilijk te gebruiken voor kleine en middelgrote handelaren. SEOshop daarentegen is een gehoste oplossing met precies de juiste hoeveelheid functies, zodat je je webwinkel snel kunt opzetten en dezelfde dag nog kunt beginnen met verkopen!

Met SEOshop kun je eenvoudig je eigen online winkel beginnen. Je hoeft niets te installeren; je kunt je winkel helemaal zelf opzetten, zonder de hulp van dure ontwikkelaars! SEOshop biedt de meest uitgebreide oplossing in de markt; ze bieden je vrijheid in ontwerp en integraties met alle grote Europese betaalmethoden, verzendmethoden en marketingtools. SEOshop heeft meer dan 9.000 klanten uit heel Europa en bedient hun klanten vanuit kantoren in Amsterdam en Frankfurt.

Probeer SEOshop NU GRATIS met 14 dagen TRIAL-periode!

Bekijk de uitlegvideo van Koongo

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie