Menu

Blog

Nieuwe versie van Koongo Connector voor Magento!

We zijn blij dat we vandaag een nieuwe versie van onze Koongo Connector voor Magento kunnen aankondigen – de versie 6.4.0.0. Deze release bevat serieuze bugfixes en verbeteringen voor de gebruikerservaring en lost enkele compatibiliteitsproblemen op met de nieuwste versies van Magento Community en Enterprise.

Hoewel Koongo is getransformeerd in een “Software as a Service” platform met de eerste connectors beschikbaar voor SEOshop, Biedmeer en Shopify e-commerce platforms, hebben we besloten om een nieuwe versie 6.4.0.0 van de Koongo Connector voor Magento uit te brengen nog steeds onder het oude business model (d.w.z. “module voor Magento”). Dit is zeer waarschijnlijk de laatste versie van de tot nu toe goed geaccepteerde module voor Magento. De volgende stap in de evolutie van deze module zal de transformatie naar waarheid Magento connector voor het “Koongo as a Service” platform zijn.

Hoe kan ik upgraden?

We raden je daarom aan om te profiteren van de nieuwe versie 6.4.0.0 en je huidige connector zo snel mogelijk te upgraden, omdat we vanaf nu alleen ondersteuning bieden voor versie 6.4.0.0.

Ontvang de proefversie GRATIS in 30 seconden!

De nieuwste versie van de connector wordt geleverd met een aanzienlijk vereenvoudigd proces voor het activeren van de proefversie:

  1. Download en installeer het connectorpakket (NU zonder registratie).
  2. Activeer je connector direct in je backend met slechts 2 klikken!
  3. Maak een exportprofiel met behulp van vooraf gedefinieerde feed XML-sjablonen.

Bekijk de uitlegvideo van Koongo

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie