Menu

Blog

Ondersteunings- en updateperiode en nieuwe meldingen

De afgelopen weken hebben we gewerkt aan een nieuw notificatiesysteem in ons systeem en vandaag hebben we het laatste deel ervan gelanceerd – de notificatie voor nieuwe en bijgewerkte feeds en taxonomieën.

Zoals je waarschijnlijk weet, omvat Koongo op dit moment meer dan 500 verschillende productzoek- en prijsvergelijkingswebsites uit 50 landen over de hele wereld. De Feeds worden opgesplitst in Verzamelingen die op hun beurt worden gekoppeld aan Licentiesleutels. In principe maken we onderscheid tussen twee soorten VerzamelingenLandelijke Verzamelingen en Aangepaste Verzamelingen. Landenverzamelingen bevatten alle feeds die actief zijn in het opgegeven land en dit is de verzameling die je moet definiëren in de bestelgegevens van de Koongo-connector. Op maat gemaakte collecties zijn bestemd voor specifieke behoeften van Koongo Industry partners.

Omdat we voortdurend nieuwe feeds en taxonomieën toevoegen en de huidige bijwerken, is het belangrijk voor jou als Koongo-gebruiker om actuele feed lay-outs en taxonomieën te hebben om te voldoen aan de nieuwste eisen van feedautoriteiten die in de loop der tijd kunnen veranderen. Hiervoor hebben we de knoppen Update feeds en Udpate collection direct toegevoegd aan Koongo Connector. Door op deze knoppen te klikken download je de nieuwste feed lay-outs en taxonomieën van de Koongo server. Deze actie is echter afhankelijk van de geldige Support & Updates-periode.

En tijdens de geldige Support & Updates periode krijg je de notificatie e-mails met de lijst van toegevoegde en bijgewerkte feeds in je Verzameling. Laat ons weten wat je van deze functie vindt!

Zoals gewoonlijk kun je meer informatie vinden in Koongo Docs:

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie