Menu

Blog

Ontdek het Shopify e-commerce platform

Shopify is een Canadees toonaangevend wereldwijd e-commerce platform dat retailbedrijven van elke grootte ondersteunt bij het starten, laten groeien, vermarkten en beheren van hun online activiteiten. Shopify is uitgegroeid tot een van de meest gevraagde en succesvolle op de markt wereldwijd, vooral sinds de pandemie de detailhandel hard heeft getroffen. De inkomsten voor 2020 stegen met 86% ten opzichte van 2019.
Shopify heeft al meer dan 1.000.000 bedrijven in 175 landen gehost en heeft veel ondernemers over de hele wereld geholpen met het lanceren van hun online winkels dankzij de eenvoudige en snelle installatie.

Oorspronkelijk was Shopify geen bedrijf dat diensten leverde om winkels online te verbinden. Het was eigenlijk een winkel zelf die problemen had met het vinden van bevredigende digitale oplossingen om succesvol online te kunnen werken. De eigenaren besloten de software zelf te bouwen om hun online behoeften te regelen. Ze creëerden wat is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf dat zeer wordt gewaardeerd om zijn eenvoud en betrouwbaarheid. De bedrijven die hun betaalbare tools gebruiken zijn niet alleen start-ups, maar ook gevestigde merken zoals Gym Shark of Fashion Nova. Dit komt omdat ze een geavanceerde oplossing kunnen bieden voor elk type e-commerce.

Wat zijn de voordelen van het Shopify e-commerce platform?

  • Ten eerste is Shopify een oplossing die geschikt is voor elk formaat bedrijf.
  • Bovendien is het een zeer betaalbare aanbieder.
  • Het biedt ook een visueel aantrekkelijke oplossing voor de klanten.
  • Bovendien zijn er geen technische problemen omdat Shopify software en hosting levert.
  • Shopify biedt 24/7 klantenservice.
  • Het is veilig en betrouwbaar voor de kaarttransacties van je klanten.
  • Het is geoptimaliseerd voor mobiel omdat het gebruik van dit apparaat altijd toeneemt.
  • In de app store van Shopify vind je genoeg apps, zelfs die van Koongo, om je te helpen.
  • Het is ook zeer aanpasbaar met een enorme themakeuze en een bewerkbare code

Dingen die je nodig hebt voordat je met het inschrijvingsproces begint

  • Als je nog geen e-commerce website hebt, moet je aan een domein denken.
  • Als je een e-commerce website hebt, kun je een migratie naar Shopify overwegen.
  • Kies de verkoopkanalen voor je winkel.
  • Denk na over het prijsplan voor je e-commerce.
  • Als je persoonlijk wilt verkopen kun je zelfs de Shopify POS gebruiken.

Dingen waar je rekening mee moet houden als je op Shopify verkoopt

  • Shopify biedt kortingen op jaarplannen, zodat je de mogelijkheid hebt om de handigste oplossing voor jouw bedrijf te vinden.
  • Het Canadese platform heeft geweldige app-integraties met Saas-diensten en je kunt tijd en geld besparen, fouten voorkomen en betere gegevensinzichten krijgen.
  • Kies je thema verstandig, Shopify heeft er meer dan 1200 om uit te kiezen en sommige zijn zelfs gratis.
  • Zorg voor mooie foto’s voor je producten zodat je Shopify winkel er prachtig en professioneel uitziet.
  • Doe alle tests en vraag hun ondersteuning om hulp.

Wat kan ik verkopen op het Shopify e-commerce platform?

Het Shopify e-commerce platform is een geweldig hulpmiddel, eenvoudig te gebruiken en snel te leren, maar kom je ook beperkingen tegen? Er zijn een aantal artikelen die niet op Shopify verkocht mogen worden.

Alcohol, tabak en e-sigaretten zijn niet toegestaan op Shopify. Zelfs vuurwerk, vuurwapens en wapens zijn verboden. Oplosmiddelen en geneesmiddelen zijn ook verboden, net als sommige beschermende kleding (maskers, ontsmettingsmiddelen) waar veel vraag naar was aan het begin van de Covid-crisis.

Daarom is het belangrijk om de algemene voorwaarden op Shopify te controleren om er zeker van te zijn dat jouw producten tot de geaccepteerde artikelen van de Canadese gigant behoren. Maar zoals je ziet, heb je genoeg mogelijkheden om Shopify te gebruiken als succesvol e-commerce platform.

Hoe kan ik verkopen op Shopify?

Het is heel gemakkelijk om te verkopen op Shopify.
Zodra de account klaar is, kies je je product(en), de varianten, je voegt een beschrijving en wat afbeeldingen toe, je stelt de prijs in en tot slot begin je met verkopen.
Shopify biedt een uitgebreid scala aan oplossingen en tools om haar klanten te helpen de gewenste resultaten te behalen en hun doelen te bereiken.
Het lezen van de richtlijnen van Shopify is erg belangrijk om te weten hoe je een marketingplan maakt of een speciale seizoensuitverkoop organiseert. Het is ook handig om het succes van je winkel te meten of om apps te vinden die je verkoop kunnen stimuleren en je leven kunnen vereenvoudigen. Je kunt verschillende betaalmethoden vinden, zoals een cryptocurrency oplossing die je winkel er tegenwoordig heel innovatief uit kan laten zien.

Waarom is verkopen op Shopify met Koongo voordelig?

Koongo is een tool voor het beheer van productfeeds die je productgegevens en voorraadsynchronisatie automatiseert voor online marktplaatsen en prijsvergelijkingswebsites zoals Amazon, eBay, Wish, Facebook Ads, Bol, OnBuy, Google Shopping en meer.

Eén integratiepunt

Koongo maakt van je Shopify winkel één enkele gegevensbron voor je marketingactiviteiten. En geeft je volledige controle over welke producten je verkoopt op een specifieke marktplaats.

Het helpt je ook om je bedrijf om te vormen tot een gerespecteerd wereldwijd merk en verhoogt je winkelomzet, verkoop, conversie en merkbekendheid.

Koongo transformeert je online winkel van een op zichzelf staande webshop naar een gerespecteerd wereldwijd merk. Het stelt je in staat om je producten op meer plaatsen te verkopen met minder moeite. En het verhoogt de omzet, verkoop en conversie van je winkel.
Begin met verkopen met Koongo. 30 dagen GRATIS proberen beschikbaar.

Automatische bestelsynchronisatie

Koongo productfeed beheertool importeert je marktplaatsbestellingen in je winkel en synchroniseert zelfs je voorraad automatisch. Je kunt deze bestellingen net zo verwerken als je Shopify bestellingen.

Automatisch orderbeheer vermindert je werkdruk en bespaart je tijd.

De bestelsynchronisatie is beschikbaar voor:

Koongo apps op Shopify

De 3 apps die Koongo kan aanbieden in de Shopify apps store.

Koongo: Verkopen op Marktplaatsen app

Koongo: Verkopen op Marktplaatsen is een algemene app. Je kunt het gebruiken om je Shopify winkel te verbinden met elk van de door Koongo ondersteunde verkoopkanalen.
De prijs van de app is dynamisch. Het hangt af van het aantal unieke SKU’s en bestelaansluitingen dat je gebruikt.

Voor meer details kun je kijken op Koongo: Verkopen op Marktplaatsen app.

Bol.com: automatiseer je verkoop app

Bol.com: automatiseer je verkoop app verbindt je Shopify met Bol.com marktplaats. De prijs van de app is vastgesteld op $34,95/maand, Bol bestelsynchronisatie is inbegrepen. De limiet voor unieke SKU’s is ingesteld op 5000 items.

Je kunt altijd upgraden naar de Koongo: Verkopen op Marktplaatsen app om meer SKU’s te gebruiken.
Voor meer informatie kun je kijken op Bol.com: automatiseer je verkoop app.

Marktplaats.nl & 2dehands.be app

Marktplaats.nl & 2dehands.be app verbindt je Shopify met Marktplaats.nl, 2dehands.be en 2memain.be marktplaatsen. De prijs van de app is vastgesteld op $9,95/maand. De unieke SKU’s limiet is ingesteld op 500 items.

Je kunt altijd upgraden naar de Koongo: Verkopen op Marktplaatsen app om meer SKU’s te gebruiken.
Voor meer details kun je kijken op Marktplaats.nl & 2dehands.be app.

Start je GRATIS proefabonnement van 30 dagen

Voor meer details kun je de Shopify integratiehandleiding bekijken of contact met ons opnemen via support@koongo.com. We helpen je graag met je Shopify integratie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie