Menu

Blog

Beoordeling van Koongo door Less4Games.com

Productfeeds zijn een heel belangrijk onderdeel van mijn bedrijf en ik was op zoek naar een product dat betrouwbaar was. Uiteindelijk moet je altijd afwachten, vooral als er ondersteuning nodig is. Ik gebruik Koongo Connector voor Magento nu ongeveer 6 maanden en het is geweldig. Loopt vlekkeloos en de ondersteuning blijft me verrassen.

De documentatie is geweldig, maar als je ergens mee zit of iets nodig hebt, door mijn eigen fout, helpen ze je. Het maakt niet uit hoe laat (donderdagnacht om 01:00 is een tijd waarop de meesten slapen) maar niet Koongo. Ze zijn betrouwbaar, vriendelijk, betrouwbaar en ik zou niet aarzelen als ik nog een module nodig zou hebben of mijn huidige module zou uitbreiden. Als je specifieke connectoren nodig hebt voor producttoevoer, zijn zij de beste keuze.

Koongo, nogmaals bedankt voor een geweldig product en uitstekende ondersteuning.

Een bedankje voor de mooie woorden gaat naar Michael Jaeger, eigenaar van Less4Games.com. Hier bij Koongo doen we ons best om onze gebruikers een geweldige ervaring te bieden en we horen allemaal graag dat onze gebruikers tevreden zijn over ons product en de bijbehorende diensten op het gebied van Feed en Affiliate Marketing.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie