Menu

Blog

Wyomind Feed Manager VS Koongo Connector

Wegens nog niet zo lang geleden gepubliceerd Vergelijking van productfeed modules voor Magento hebben we onlangs verschillende vragen gekregen over wat het verschil is tussen Wyomind Feed Manager en Koongo Connector en waarom gebruikers Koongo zouden moeten gebruiken in plaats van Wyomind.

We hebben dus zowel de prestaties als de gebruikerservaring van beide oplossingen vergeleken met dezelfde dataset. Daarnaast brengen we je een onafhankelijke ervaring van een echte gebruiker die heeft besloten over te stappen van Wyomind naar Koongo.


Benchmarkgegevensverzameling en details

  • 93.000 producten in catalogus (16.000 configureerbaar en 77.000 eenvoudig)
  • Magento CE 1.7.0.2
  • Koongo Aansluiting 6.3.0.0
  • Wyomind Feed Manager 7.1.0
  • Geheugenlimiet 512MB
  • Koongo – 10.000 producten in één batch
  • Wyomind 1.500 producten in één batch (hogere waarden leidden tot het volledig mislukken van het exportproces)

Er zijn verschillende filtercriteria toegepast om het aantal te exporteren producten te beperken, zoals hieronder in de tabel is aangegeven:

Exporteer tijd VS aantal producten

Uit de grafiek kun je zien dat Koongo het vanaf het begin beter doet dan Wyomind, hoewel het prestatieverschil tot 2.000 producten en minder te verwaarlozen is. Aan de andere kant, sinds de export van 5.000 producten en meer is Koongo een duidelijke winnaar.

Geheugenverbruik VS aantal producten

Wat betreft geheugengebruik is Koongo Connector zo ontworpen dat het geheugengebruik “constant” blijft, ongeacht het aantal producten, waardoor je enorme catalogi kunt exporteren zonder grote gevolgen voor de prestaties of beschikbaarheid van je winkel. Koongo Connector is getest met meer dan 1 miljoen pf-producten!

In het geval van de Wyomind oplossing zie je daarentegen een continue toename van het geheugengebruik naarmate het aantal geëxporteerde producten toeneemt. We kunnen dus alleen maar speculeren over de hoeveelheid geheugen die nodig is om 1 miljoen producten te exporteren.

Gebruikerservaring

We hebben de Wyomind connector gebruikt voor Google shopping. Een van de grootste voordelen van Koongo is dat het ook veel andere sites ondersteunt. Dus meer waar voor je geld.

Het is ook heel gemakkelijk om attributen in kaart te brengen, daarvoor heeft het een betere interface dan Wyomind. We gebruiken Koongo in winkels met veel producten en het creëert de feeds sneller met minder serverbelasting.

Een ander voordeel van de Koongo connector is dat je kunt filteren op producten. In Wyoming kun je alleen filteren op categorieën die je wilt in- of uitsluiten. Met Koongo kun je filteren op alleen de producten die je in de feed wilt gebruiken.

Jelle Troost, Mage-Company.nl

Conclusie

  • Wyomind heeft goede prestaties voor 2.000 producten in catalogus en minder. Koongo Connector kan zelfs 1 miljoen producten exporteren.
  • Wyomind wordt niet geleverd met voorgedefinieerde sjablonen. Koongo ondersteunt wereldwijd meer dan 500 productaggregators, verkoopkanalen en affiliatenetwerken.
  • De gebruikersinterface van Wyomind is slecht en moeilijk om je in te oriënteren. Met Koongo Connector kun je binnen 5 klikken een exportprofiel maken.
  • Koongo Connector heeft geavanceerde mogelijkheden om producten te filteren.
  • In Wyomind zijn taxonomieën (d.w.z. categorie mapping) erg beperkt en moeilijk te gebruiken.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie