Menu

Blog

Younify wordt Koongo Solution Partner!

Vandaag kondigen we een nieuwe samenwerking aan met Younify – De Ultieme Magento Specialisten! Als je een Magento winkel hebt in Nederland en je hebt problemen met je Magento winkel, neem dan contact met hen op! Je vindt in Nederland nauwelijks een bureau met een sterkere toewijding aan Magento.

Younify levert niet alleen Magento-gebaseerde oplossingen op maat, maar heeft ook een sterke samenwerking met een andere Koongo-partner, het bureau HostingXS – de experts in het leveren van hostingdiensten die geoptimaliseerd zijn voor Magento-gebaseerde winkels.

De combinatie Unify + HostingXS en Koongo kan je dus bieden:

  • Magento-gebaseerde winkel op maat (Unify)
  • Krachtige Magento hosting (HostingXS)
  • Feed Marketingtool om je inkomsten tot 25% te verhogen (Koongo)

Over Younify

Met meer dan 200 Magento Commerce webshop implementaties is Younify een van de meest ervaren spelers op de Nederlandse markt. Younify is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento winkels met unieke ontwerpen, afgestemd op de wensen en eisen van haar klanten. Daarnaast heeft het veel expertise in het integreren van de e-commerce winkel met bestaande systemen van zijn klanten, zoals ERP- en point-of-sale oplossingen. Deze integraties zorgen voor een efficiënte orderverwerking, voorraadsynchronisatie en voorkomen dubbele invoer van productgegevens.

Met een team van 16 Magento ontwikkelaars is Younify groot genoeg om zijn klanten een stabiel en gespecialiseerd Magento personeelsbestand te bieden, terwijl het tegelijkertijd de persoonlijke relaties met zijn klanten waardeert. Het klantenbestand van Younify bestaat uit zowel B2C als B2B klanten en beslaat een breed gebied van industrieën, variërend van mode tot elektronica en outdoor producten.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie