Menu

Blog

Adverteer op Marktplaats Pro: Geniet van €100 gratis tegoed

In het snelle zakenlandschap van vandaag de dag is toegang tot betrouwbare online marktplaatsen essentieel voor bedrijven die hun bereik willen vergroten en hun verkoop willen stimuleren. Marktplaats Pro is een online advertentieproduct voor bedrijven die willen adverteren op Marktplaats. Het is een ideale oplossing voor bedrijven die in contact willen komen met een uitgebreid netwerk van potentiële kopers in Nederland. Met zijn functies en op maat gemaakte diensten biedt Marktplaats Pro een efficiënte en effectieve manier om te adverteren, handel te drijven en je bedrijf te laten groeien.

Marktplaats biedt Koongo’s winkeliers een unieke promotiecode. Deze code geeft alle nieuwe klanten van Koongo’s Marktplaats recht op €100 gratis advertentietegoed. Dit is twee keer zoveel als wanneer klanten zich aanmelden zonder deze promotiecode! Je kunt een nieuw klantaccount aanmaken op de Marktplaats website met deze code: PROMOKOONGO

Wat is Marktplaats Pro?

Marktplaats Pro is een speciaal product voor de populaire Nederlandse online marktplaats Marktplaats. Het is ontworpen voor ondernemende professionele verkopers die hun producten willen adverteren op Marktplaats. Het is een centrum voor bedrijven om hun producten of diensten te laten zien en op grotere schaal handel te drijven. Met Marktplaats Pro sta je op de best bekeken plekken van Marktplaats. Je bepaalt ook wat je betaalt per klik op je advertentie.

Wat betekent Marktplaats Pro voor jou?

  • Directe toegang tot 8.000.000 unieke, koopgerichte bezoekers per maand.
  • Bijna 40% van deze bezoekers is op zoek naar nieuwe producten.
  • Een Pro-advertentie staat altijd bovenaan de resultatenlijst, boven de gewone advertenties.
  • Je hebt altijd grip op je kosten en betaalt alleen als er op je advertentie wordt geklikt.
  • Genereer extra verkeer naar je website via een toegankelijke websitelink.
  • Met automatisch adverteren kun je snel en eenvoudig het complete aanbod van je webwinkel koppelen aan Pro.

Met Marktplaats Pro kun je in veel productcategorieën adverteren.

Voordelen van Marktplaats Pro

  • Doelgroep: Door te adverteren op Marktplaats Pro krijg je toegang tot een zeer gericht publiek van kopers die actief op zoek zijn naar producten of diensten die relevant zijn voor hun behoeften. Dit gerichte bereik vergroot de kans op het genereren van kwalitatieve leads en het binnenhalen van winstgevende transacties.
  • Verhoogde zichtbaarheid: Met Marktplaats Pro krijgt je bedrijf meer zichtbaarheid binnen een speciaal gebied. Hiermee kun je je onderscheiden van de massa. Als potentiële kopers naar producten of diensten zoeken, worden je aanbiedingen prominent weergegeven, waardoor je de kans vergroot dat je geïnteresseerden aantrekt.
  • Verbeterde branding: Marktplaats Pro biedt een platform om je bedrijf te laten zien en je merkimago te versterken. Je kunt je unieke waardepropositie effectief overbrengen en geloofwaardigheid opbouwen bij potentiële klanten door middel van gedetailleerde bedrijfsprofielen, overtuigende beschrijvingen en in het oog springende afbeeldingen.
  • Efficiënte handelstools: Marktplaats Pro biedt een reeks tools en functies die zijn ontworpen om transacties te stroomlijnen. Dit zijn onder andere mogelijkheden voor bulk listings, gepersonaliseerd klantenbeheer, realtime communicatie en veilige betalingsopties. Dergelijke functionaliteiten helpen het verkoopproces te vereenvoudigen en tijd en middelen te besparen.
  • Analytics en Inzichten: Marktplaats Pro biedt waardevolle analyses en inzichten waarmee je de prestaties van je aanbiedingen kunt meten en je advertentiestrategieën kunt evalueren. Met deze gegevensgedreven inzichten kun je weloverwogen beslissingen nemen, je aanpak verfijnen en je ROI optimaliseren.

Wil je meedoen?

Als je geïnteresseerd bent om met je winkel deel te nemen aan Marktplaats Pro, maak dan een nieuw klantaccount aan op de Marktplaats website met deze code: PROMOKOONGO

Je kunt ook de Koongo Marktplaats Pro integratiehandleiding bekijken of contact opnemen met de klantenservice van Koongo. We helpen je graag met de Marktplaats Pro integratie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie