Menu

Blog

Hoe verkopen op Beslist

Waarom zou je verkopen op Beslist? Beslist is een prijsvergelijkingssite die voornamelijk actief is in Nederland, waar het in 2005 werd opgericht. In eerste instantie was het doel om alle producten die online verkrijgbaar waren te vergelijken op basis van hun prijzen. De marktstrategieën veranderden echter omdat de prijzen van de producten online erg op elkaar gingen lijken. Daarom moest Beslist zijn doel aanpassen en besloot het een online winkelcentrum te worden.

Beslist heeft meer dan 25 miljoen producten met 10000 verkopen per dag met een conversiepercentage van 2% per 500.000 bezoekers. De cijfers zijn dus behoorlijk goed als je bedenkt dat Beslist voornamelijk in Nederland en België actief is.

Voordelen van verkopen op Beslist Marktplaats

Beslist heeft een hoge Click Through Rate (CTR) die gewoonlijk tussen de 0,7 en 6,9% ligt. Dit soort CTR kan het verkeer naar je winkel positief beïnvloeden omdat het bijzonder hoog is. Natuurlijk hangt het ook af van andere factoren, zoals het soort producten dat je verkoopt en de zoekwoorden die je gebruikt.

Beslist helpt consumenten om online de producten te vinden die ze willen tegen de laagste prijs. Als je verkoopt op Beslist kunnen je klanten je winkel dus vinden en jou kiezen, naast andere winkels, afhankelijk van een product, vergelijk prijzen, levertijden en beoordelingen.

Dingen waar je rekening mee moet houden als je op Beslist verkoopt

  • Je moet op Beslist staan als je in Nederland en België verkoopt, omdat Beslist vooral in die landen werkt.
  • De website van Beslist is alleen beschikbaar in het Nederlands.
  • Voordat je het Beslist platform kunt gebruiken, moet je je aanmelden voor een account, maar dat kan alleen via de telefoon of e-mail.

Wat kan ik verkopen op Beslist marktplaats?

Er is een breed scala aan producten die je op Beslist kunt verkopen. Kopers kunnen snel en eenvoudig meer dan 15 miljoen producten vergelijken in meer dan 6000 winkels op basis van prijs, betaalopties, labeling en levering. De categorieën zijn vrij breed, van kleding tot auto’s tot woonaccessoires, dus een consument heeft volop keuze.

Waarom is verkopen op Beslist met Koongo voordelig?

Koongo is volledig geïntegreerd met de marktplaats Beslist. Het heeft onlangs een API-oplossing geïmplementeerd om elk winkelplatform met Beslist te integreren. Je productprijzen, voorraadniveau en nieuwe producten worden via API in realtime gesynchroniseerd. Het is mogelijk om al je bestellingen automatisch te laten repliceren in je winkel en ook in Koongo. Koongo biedt ook een Bestelsynchronisatiefunctie tussen Beslist en Koongo voor Shopify, Magento en CCV Shop platforms. Je kunt de bestellingen afhandelen vanuit één beheerpunt (verzending, tracering, retouren, facturen) zonder dat je Beslist hoeft te openen om elke binnenkomende bestelling af te handelen.

Koongo houdt je gegevens altijd up-to-date met een onverslaanbare updatefrequentie voor zowel producten als bestellingen, zodat elke wijziging in je winkel automatisch wordt bijgewerkt. Je krijgt de kans om je aanbiedingen, producten en verzendprijzen eerder aan te passen dan andere verkopers. Zo bied je altijd de best mogelijke deal.

Andere geavanceerde functies van Koongo

  • Geavanceerde filterfuncties: Je kunt bijna alles filteren om alleen te exporteren wat je nodig hebt. Van productattributen tot specifieke trefwoorden. Als je Koongo gebruikt, kun je al je attribuutgegevens gebruiken voor geavanceerde filterdoeleinden.
  • Categorie mapping: Je kunt je bestaande categorieën koppelen aan de categorieën die worden aangeboden door Beslist marktplaats.
  • Transformatie functies: Je kunt al je catalogus attribuutinformatie en gegevens bewerken en transformeren met behulp van de ingebouwde transformatietool van Koongo. De tool voor het omrekenen van valuta en wisselkoersen, de uitgebreide voorwaardelijke tools, de geavanceerde attribuuteditie en het gebruik van reguliere expressies om automatisch een productprijsverhoging of attribuuteditie uit te voeren, zullen de kwaliteit van je gegevensfeeds zeker verbeteren.
  • API-verbinding: Het houdt al je catalogusgegevens bij en past productprijzen aan. Het beheert ook automatisch en moeiteloos bestellingen vanuit je Store of Koongo platformen.

Nu gratis aanmelden

Zoals je misschien weet, biedt Koongo volledige ondersteuning voor meer dan 500 marktplaatsen en verkoopkanalen wereldwijd, waaronder Beslist. Je zult er geen spijt van krijgen dat je Koongo een kans hebt gegeven. Het ondersteunt elk bestaand platform, van Shopify, Magento, Prestashop, CCV Shop, Lightspeed, WooCommerce tot elk platform van derden. Je hoeft je alleen maar aan te melden om te zien hoe Koongo je verkoop kan verbeteren en stimuleren. Er is geen risico aan verbonden, 30 dagen gratis proefperiode is beschikbaar.

Voor meer informatie kun je de Beslist integratiehandleiding raadplegen of contact met ons opnemen via support@koongo.com. We helpen je graag met je Beslist-integratie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie