Menu

Blog

Ontgrendel het potentieel van idealo Cashback 500

idealo cashback

In het huidige tijdperk van online winkelen zijn veeleisende consumenten voortdurend op zoek naar manieren om hun budget extra te laten renderen. Een steeds populairdere aanpak is profiteren van cashbackaanbiedingen. Zo’n kans wordt nu geboden door het idealо platform cashback.

Het idealo Cashback 500 programma is gericht op nieuwe partnerwinkels die zich voor 31 maart 2024 aanmelden. Hiermee kun je tot 500 euro vergoeding krijgen voor gebruikersklikken.

Doel en voordelen van het idealo cashback-initiatief

Het idealo initiatief verbindt handelaren met de wereld van prijsvergelijkers voor online en app aankopen. Het biedt een kans voor nieuwe winkels om verkeer van hoge kwaliteit te genereren, de gebruikersbasis uit te breiden en meer zichtbaarheid te krijgen. De bonus is gelijk aan de waarde van de clicks die idealo in de eerste maand factureert en zorgt voor een cashback van minimaal 100 euro, tot een maximum van 500 euro, na een minimale samenwerkingsperiode van drie maanden.

Het doel van idealo is om vooral kleine en middelgrote bedrijven de mogelijkheid te bieden om te profiteren van prijsvergelijking als een bron van verkeer en verkoop zonder hoge kosten of complex beheer. Een van de voordelen is dat retailers hun producten zichtbaar kunnen maken en ze direct kunnen vergelijken met die van de concurrentie op basis van meerdere criteria, zoals prijs, kwaliteit, beoordelingen en levertijden. Op deze manier kunnen ze nieuwe klanten aantrekken, bestaande klanten behouden en hun omzet verhogen.

Hoe werkt idealo cashback

Aanmelden
Vul het formulier op idealo.it in om je gratis aan te melden als idealo partner. Het idealo team neemt contact met je op om het registratieproces te volgen.

Kweek
Als alles in orde is, zal idealo je aanvraag na een paar dagen goedkeuren. Het zal je helpen om je e-shop te laten groeien.

Verzamel de cashback
Na 3 maanden kun je tot €500 terugkrijgen, gebaseerd op de uitgaven in klikken tijdens de eerste dertig dagen. Betaling vindt plaats via bankoverschrijving.

Voorwaarden voor deelname aan het programma

  • Open voor online winkeliers die de afgelopen 12 maanden niet actief waren op idealo.it.
  • Eenvoudige en gratis aanvraagprocedure met goedkeuring door het idealo team.
  • Deelnemers krijgen begeleiding van een toegewijde accountmanager, beheren hun idealo Business dashboard en breiden hun e-commercebereik uit naar Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Voordelen van idealo

idealo maakt jouw product bekend bij miljoenen consumenten in binnen- en buitenland. Met een gemiddelde van meer dan 4 miljoen maandelijkse bezoeken in Italië en zonder activerings- en beheerkosten. idealo is de oplossing voor het maximaliseren van online verkopen via een gunstig betaling-per-klik model en een van de beste rendementspercentages onder de performance marketing kanalen.

Raadpleeg de website “idealo Cashback 500” voor meer informatie over het programma en de deelnamevereisten.

Over idealo

idealo is een internationaal prijsvergelijkingsplatform met meer dan 350 miljoen aanbiedingen van ongeveer 50.000 online winkels. Het bedrijf begon in 2000 in Berlijn en is sindsdien gestaag gegroeid. In 2006 sloot het zich aan bij de Axel Springer SE uitgeversgroep (ook uitgever van Bild Zeitung).

Het is momenteel aanwezig in Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italië en Spanje, met zes nationale portals. In de eerste 24 jaar dat het bedrijf actief was, heeft het uitstekende beoordelingen gekregen en talloze tests gewonnen van gezaghebbende en onafhankelijke instanties die zich bezighouden met consumentenbescherming. In 2014 kreeg het het “certified comparator” keurmerk van de Duitse certificeringsinstantie TÜV Saarland voor de kwaliteit van de informatie die beschikbaar is op het portaal en de maatregelen om gebruikersgegevens te beschermen.

idealo stelt honderden producttests en meningen van andere gebruikers beschikbaar aan zijn gebruikers en beperkt zich niet tot het aanbieden van een vergelijkingsdienst om de meest redelijke prijzen te identificeren, maar fungeert ook als een gezaghebbende en onpartijdige gids voor online winkelen met technische gegevensbladen, filters, geavanceerd onderzoek en beoordelingen van experts.

Op het hoofdkantoor in Berlijn werken ongeveer 1000 mensen uit meer dan 60 landen. Idealo heeft een meerderheidsbelang in Axel Springer SE.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie