Menu

Blog

Introductie van bestelsynchronisatie voor The Vintage Bar marktplaats

Zoals je misschien weet, is The Vintage Bar een ongelooflijk community-gedreven platform dat kopers en verkopers van eersteklas en luxe tweedehands mode wereldwijd met elkaar in contact brengt. Nu is de volledige integratie beschikbaar op Koongo!

Verbind je winkel naadloos met Koongo, upload je producten naar deze marktplaats en laat Koongo je bestellingen automatisch afhandelen. De Vintage Bar kan je bereik vergroten tot een breder publiek van modeliefhebbers en je verkooppotentieel verhogen zonder je werkdruk te verhogen.

Kijk hoe je kunt verkopen op The Vintage Bar marktplaats.

Bestelbeheer in de Vintage Bar

We zijn verheugd om de nieuwe bestelsynchronisatieservice te introduceren. Het is exclusief ontworpen om je bestelactiviteiten te stroomlijnen. Zeg vaarwel tegen handmatige ordermanagement hoofdpijn! Nu, met Koongo, kunnen al je bestelgegevens worden gesynchroniseerd met je winkel, wat zorgt voor een soepele en efficiënte workflow.

Door gebruik te maken van de geavanceerde synchronisatiemogelijkheden van Koongo, kun je op ons vertrouwen voor het beheer van de trackingcodes van bestellingen. En dus nauwkeurige voorraadniveaus handhaven op alle platforms. Ervaar het gemak van naadloze orderverwerking en maak je nooit meer zorgen over afwijkingen of ontbrekende updates.

Raadpleeg de TVB bestelsynchronisatiehandleiding voor meer informatie. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan contact op via support@koongo.com. We zijn er om je bij elke stap te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je ervaring met The Vintage Bar marktplaats en Koongo uitzonderlijk is.

Heb je nog geen Koongo-account?

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie