Menu

Blog

Hoe verkopen op The Vintage Bar

We zijn blij om The Vintage Bar marktplaats te verwelkomen als nieuwe partner van de Koongo big familie. The Vintage Bar is een gemeenschapsgestuurd platform dat kopers en verkopers van hoogwaardige en luxe tweedehands mode uit de hele wereld met elkaar in contact brengt.

Lees verder om te zien wat The Vintage Bar ons vertelt over de gemeenschap en het werkveld.

Wie is The Vintage Bar?

De Vintage Bar is een marktplaats gebaseerd op kopen, verkopen en het bieden van inspiratie. We brengen kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact, omdat we zowel lokale als internationale verkopers vertegenwoordigen in onze steeds groter wordende gemeenschap van lokale en internationale shoppers.

We hebben een grote gemeenschap van trouwe leden en elke dag worden er meer dan 1.000 items geüpload.

Waarom hebben we TVB opgericht?

The Vintage Bar heeft een duidelijke missie om te laten zien dat tweedehands mode net zo cool en spannend kan zijn als nieuwe mode.

We willen een sociale ontmoetingsplaats zijn waar leden van de gemeenschap samenkomen met gelijkgestemden die een passie voor de mode-industrie delen en hen uitnodigen om op een duurzamere en meer circulaire manier deel te nemen aan mode.

Wat onderscheidt ons?

The Vintage Bar onderscheidt zich van andere wederverkopers doordat we onze grootste volgers op Instagram hebben. De Vintage Bar is altijd gericht geweest op visuals en we wilden een ruimte creëren met de nadruk op inspiratie en op kopen en verkopen. Daarom zijn we zo gefocust op onze visuele identiteit op Instagram en op ons platform – we willen dat tweedehands mode net zo exclusief en luxueus is als rechtstreeks uit een winkel.

We hebben ook onze site The Archive waar we artikelen hebben over trends, merken, interviews met influencers en andere inspirerende mensen en andere relevante onderwerpen.

Wie zijn onze klanten (leden)?

Onze community bestaat voornamelijk uit millennials en Gen Z vrouwen/meisjes, die van mode houden maar ook van een goede deal.

Onze leden geven veel om het duurzame en circulaire aspect van tweedehands winkelen en daarom kopen en verkopen ze graag op ons platform. Ze komen van over de hele wereld, maar wonen meestal in grotere steden.

Leden van onze gemeenschap zijn ook sterk aanwezig op sociale media.

Wat verkopen we?

Op The Vintage Bar vind je eersteklas en luxe modeartikelen zoals kleding, schoenen, sieraden, tassen, haaraccessoires en meer.

Items die verkocht worden op The Vintage Bar moeten in goede staat zijn – we hebben vier verschillende productvoorwaarden, waar alle items onder vallen. Nieuw met tags, uitstekend, goed maar gebruikt en met liefde gedragen.

Waarheen verzenden we?

We verzenden over de hele wereld, met Rusland als enige uitzondering.

Voordelen van verkopen op TVB

The Vintage Bar vertegenwoordigt zowel lokale tweedehandswinkels als professionele wederverkopers die via het platform en de website maar ook op onze Instagram aan onze gemeenschap van kopers worden voorgesteld. Dit biedt professionele verkopers de voordelen van de marketing en geweldige branding die The Vintage Bar levert.

Dingen om te overwegen bij verkoop

Het belangrijkste waar je rekening mee moet houden als je op ons platform verkoopt is de prijs. We hebben een grote en actieve community op ons platform, dus elke keer als er een item wordt geüpload met een goede prijs, is het weg.

Nog iets om te onthouden om de verkoop te stimuleren is het uploaden van goede foto’s en beschrijvingen. Vermeld maat en kleur en upload foto’s van alle gebruikssporen. Dit helpt onze gemeenschap en schept vertrouwen, waardoor je items sneller worden verkocht.

Onze trouwe leden bevinden zich voornamelijk in Noord-Europa, maar we verzenden elke maand naar meer dan 40 markten – verkopen via The Vintage Bar brengt je dus in contact met onze gemeenschap over de hele wereld.

We brengen een commissie in rekening.

Wat kan ik verkopen op TVB?

Als professionele verkoper kun je alle modeartikelen verkopen die passen onder de omschrijving premium en luxe en voldoen aan een van de vier eerder genoemde productomschrijvingen.

TVB en Koongo partnerschap

De marktplaats Vintage Bar is nu beschikbaar in Koongo. Je kunt je winkel verbinden met Koongo en je producten eenvoudig uploaden naar de marktplaats van The Vintage Bar. De klantenservice van Koongo en The Vintage Bar staat klaar om je te helpen met al je vragen.

Koongo biedt een gratis proefperiode van 30 dagen. Dus waarom test je The Vintage Bar niet om te zien hoe jouw producten verkopen op deze specifieke marktplaats.

TVB orderbeheer

Verbind je winkel naadloos met Koongo, upload je producten naar de marktplaats van The Vintage Bar en laat Koongo je bestellingen automatisch afhandelen. De Vintage Bar kan je bereik vergroten tot een breder publiek van modeliefhebbers en je verkooppotentieel verhogen zonder je werkdruk te verhogen.

Door gebruik te maken van de geavanceerde synchronisatiemogelijkheden van Koongo, kun je op ons vertrouwen voor het beheer van de trackingcodes van bestellingen. En dus nauwkeurige voorraadniveaus handhaven op alle platforms. Ervaar het gemak van naadloze orderverwerking en maak je nooit meer zorgen over afwijkingen of ontbrekende updates. Kijk voor meer informatie in de bestelsynchronisatiehandleiding van The Vintage Bar.

Neem gerust contact op met de klantenservice van Koongo op support@koongo.com voor meer informatie.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie