Menu

Blog

Kennismaking met eBay Orderbeheer

We hebben geweldig nieuws voor je! Je kunt je eBay marktplaats automatiseren als je Koongo gebruikt als je Ebay Order Management. Op deze manier hoef je geen saaie dingen meer te doen, zoals het handmatig bijhouden van je eBay-verkoop. Je gebruikt je kostbare tijd voor belangrijkere zaken en ondertussen kun je je klanten beter van dienst zijn.

Koongo introduceert het orderbeheer voor de eBay-marktplaats. Daarom kun je nu alle eBay ordergerelateerde acties direct in de backend van je winkel uitvoeren met behulp van Koongo. Koongo zet je eBay-bestellingen over naar je winkel en synchroniseert je voorraad automatisch. Je kunt je eBay-bestellingen ook rechtstreeks in de backend van je winkel uitvoeren. Het volgnummer van de bestelling wordt teruggestuurd naar je eBay-account zodra deze in je winkel is opgeslagen.

De voordelen van automatisering

Dat automatisering tegenwoordig erg belangrijk is, is bewezen tijdens de bedrijfsbeperkingen die er waren vanwege de Covid19-noodtoestand.
Ten eerste kan automatisering je helpen geld en tijd te besparen.
Ten tweede kun je de efficiëntie en hulpbronnen optimaal benutten als je automatisering gebruikt.

  • Je kunt de extra tijd gebruiken om je te richten op wat je bedrijf nodig heeft.
  • Het is altijd goed om geld te besparen, vooral in onzekere periodes.
  • Automatisering maakt bedrijven efficiënter omdat ze hun middelen beter kunnen gebruiken.

De eBay-bestelsynchronisatie bespaart je dus veel tijd bij het verzenden van je eBay-pakketten. En het geeft je ook meer vrijheid om je met belangrijkere zaken bezig te houden.

Controleer de eBay-handleiding voor ordersynchronisatie

Je kunt controleren hoe eenvoudig het is om de eBay Order Sync handleiding te gebruiken.

En als je Shopify of BigCommerce gebruikt, kun je ook klikken om je winkel met onze app te verbinden en meteen samen aan de slag te gaan om geweldige resultaten te behalen.

De eBay bestelsynchronisatie is al beschikbaar voor gebruik met de e-commerce platforms Lightspeed, WooCommerce, Magento 1, Magento 2, Prestashop en CCV Shop. Dus als je erover denkt om van platform te wisselen, dan kunnen we je helpen.

Verkopen op eBay marktplaats

Als je je winkel met eBay integreert via Koongo, kun je moeiteloos je producten synchroniseren, je eBay-orders beheren en je verkoopsnelheid verhogen.

Het is heel eenvoudig om je bedrijf op eBay te zetten en tegelijkertijd vergroot je de zichtbaarheid van je producten en word je een betere verkoper voor je klanten.

Dit is wat je kunt doen als je verkoopt met Koongo en eBay:

  • Consolideer je voorraad- en orderbeheer vloeiend tussen je winkel en eBay
  • Laat je naamsbekendheid groeien op eBay’s wereldwijde marktplaatsen
  • Eenvoudig je eBay-bedrijfsbeleid beheren
  • Verhoog je verkoopsnelheid
  • Toon je producten aan zo’n 200 miljoen kopers op het web en mobiel

Orderbeheer voor andere marktplaatsen

Misschien ben je ook geïnteresseerd in andere marktplaats ordersynchronisatie die wordt ondersteund door Koongo. Hieronder vind je de integratiehandleidingen:

Controleer de integratiehandleiding van je platform

Als je nog geen klant bent van Koongo, kun je de proefversie 30 dagen GRATIS proberen. Controleer hieronder de integratiehandleiding van je e-commerce platform:

Zoals je kunt zien, hebben we een brede selectie van platformintegratie voor je beschikbaar, maar het is niet beperkt tot deze. Als je een e-commercebedrijf bent, kun je dus de e-commerce vinden die je gebruikt. En als je een bureau bent dat een portfolio van klanten beheert (zelfs als ze verschillende platforms gebruiken) zul je blij zijn om Koongo te gebruiken, omdat je dan nog meer tijd onder hen kunt besparen.

Neem contact met ons op. We helpen je graag

Maak je geen zorgen over technische problemen. Het ondersteuningsteam van Koongo is er om je te helpen met het eBay onboardingproces.

Raadpleeg voor meer informatie de eBay-integratiehandleiding of neem contact met ons op via support@koongo.com.

We helpen je graag met eBay marktplaatsintegratie.

Start nu de GRATIS 30-daagse proefversie van Koongo

Start nu de proefperiode van Koongo. En geniet 30 dagen GRATIS van Koongo. Je krijgt volledige toegang tot de functionaliteit van Koongo en tot een volledige ondersteuningsdekking.

Maar als je ergens niet uitkomt, laat het ons dan weten op support@koongo.com en we helpen je graag verder.

Maak je geen zorgen over technische problemen. Het supportteam van Koongo is er om je te helpen met de Ebay-integratie, dus begin nu met je gratis periode.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie