Menu

Blog

Beheer wensbestellingen: Beheer je wensbestellingen in je winkel

Automatiseer je verkoop op de Wish marktplaats met Koongo. Koongo importeert eenvoudig je Wish bestellingen in de backend van je winkel. Je beheert de Wish-bestellingen dus op dezelfde manier als de gewone bestellingen in je winkel. Koongo helpt je af van repetitieve taken zoals het bijhouden van je Wish verkoop. Daardoor kun je je kostbare tijd voor belangrijkere dingen gebruiken en je klanten beter van dienst zijn.

Koongo biedt nu orderbeheer voor de Wish marktplaats. Koongo helpt je om alle Wish ordergerelateerde acties direct in de backend van je winkel uit te voeren. Je Wish-orders worden overgezet naar je winkel en je voorraad wordt automatisch gesynchroniseerd. Zodra je je Wish-bestellingen uitvoert in de backend van je winkel, wordt het volgnummer van de bestelling teruggestuurd naar je Wish account.

De synchronisatie van Wish-bestellingen bespaart je veel tijd bij het verzenden van je Wish-bestellingen. pakketten. En het geeft je meer vrijheid om je met belangrijkere dingen bezig te houden.

Controleer de Wish Order Synchronization handleiding

De Wish Order Sync is ook beschikbaar voor e-commerce platforms zoals Shopify, Lightspeed, WooCommerce, Magento 1, Magento 2, Prestashop en CCV Shop.

Verkopen op Wish marktplaats

Als je je winkel via Koongo in Wish integreert, kun je moeiteloos je producten synchroniseren, je Wish-orders beheren en je verkoopsnelheid verhogen.

Het is heel eenvoudig om je bedrijf samen te voegen op Wish en tegelijkertijd vergroot je de zichtbaarheid van je producten. Zo word je een betere verkoper voor je klanten.

Dit is wat je kunt doen als je verkoopt met Koongo en Wish:

  • Consolideer je voorraad- en orderbeheer vloeiend tussen je winkel en Wish
  • Vergroot de aanwezigheid van je merk op wereldwijde Wish marktplaatsen
  • Eenvoudiger je Wish bedrijfsbeleid beheren
  • Verhoog het aantal conversies
  • Werk je prijzen snel bij.
  • Met de API-verbinding kun je al je catalogusgegevens eenvoudig bijwerken.

Orderbeheer voor andere marktplaatsen

Je kunt ook interesse vinden in enkele andere marktplaats bestelsynchronisaties die door Koongo worden ondersteund. Hieronder vind je hun integratiehandleidingen:

Start nu de GRATIS 30-daagse proefversie van Koongo

Start nu de proefperiode van Koongo. En geniet 30 dagen GRATIS van Koongo. Je krijgt volledige toegang tot de functionaliteit van Koongo en tot een volledige ondersteuningsdekking.

Hoe dan ook, als je ergens mee zit, laat het ons dan weten op support@koongo.com en we helpen je graag verder.

Maak je geen zorgen over technische problemen. Het ondersteuningsteam van Koongo staat klaar om je te helpen met het inwerkproces van Wish, dus begin nu met je gratis periode.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie