Menu

Blog

Orderbeheer voor Magento uitgebracht

Koongo kondigt met trots de release van de functionaliteit voor orderbeheer voor Magento aan. Koongo orderbeheer is nu beschikbaar voor zowel Koongo Service en Koongo Connector voor Magento .

Koongo synchroniseert bestellingen voor veel online verkoopplatformen zoals eBay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl, Wish of Bol.com.

Je kunt de bestelhandleidingen hieronder bekijken:

Voordelen van Koongo Orderbeheer

Met Koongo bestelsynchronisatie kun je je Magento-voorraad automatisch synchroniseren met alle aangesloten marktplaatsen. Koongo zet marktplaatsbestellingen terug naar je Magento-winkel en zorgt voor de synchronisatie van de voorraad. Marktplaatsbestellingen kunnen net als gewone bestellingen direct in je Magento worden uitgevoerd. Orderbeheer zorgt ervoor dat je nooit producten die niet op voorraad zijn adverteert en verkoopt op een aangesloten marktplaats. Het bespaart je tijd. Je hoeft je winkelvoorraad niet meer handmatig bij te werken als een artikel op een van deze marktplaatsen wordt verkocht. Je kunt het synchroniseren van bestellingen overlaten aan Koongo en je richten op het leveren van een hogere kwaliteit service aan je klanten.

Gratis tot april 2019

Magento orderbeheer bevindt zich in de bètatestfase. Magento orderbeheer wordt tot begin april 2019 gratis aangeboden. Het orderbeheer per marktplaats kost €15 per maand.

Voor klanten die Magento orderbeheer activeren in februari, kan Koongo een gratis periode aanbieden tot begin mei 2019 en korting op orderbeheer terugkerende kosten na die periode.

Als je aan de slag wilt met Magento bestelsynchronisatie, neem dan contact op met Koongo support voor meer informatie.

Orderbeheer voor Magento 2 Binnenkort beschikbaar

Orderbeheer voor Koongo Connector voor Magento 2 CE en Koongo Connector voor Magento 2 EE is nu in ontwikkeling. Koongo zal het binnen een paar maanden uitbrengen.

In welke Marketplace Order Sync ben je geïnteresseerd?

Is er een marktplaats waarmee je je bestellingen zou willen synchroniseren? Voor welke volgende marktplaats moeten we bestelbeheer toevoegen? Geef ons hieronder feedback:

Voordelen van Koongo voor Magento

  • Honderden kanalen – sluit een van de 500+ marktplaatsen, prijsvergelijkings- of filiaalmarketingwebsites aan
  • Koongo orderbeheer – beschikbaar voor marktplaatsen als Amazon, Bol.com, Beslist.nl en Miinto
  • API-integratie voor marktplaatsen – wordt aangeboden voor marktplaatsen zoals Cdiscount, Marktplaats, Wish, Amazon of Miinto
  • Geavanceerde voederoptimalisatie – ontwerp specifieke filtervoorwaarden om unieke soorten producten uit te sluiten
  • Google Analytics-integratie – hiermee kun je de prestaties van je producten analyseren
  • Gratis 30 dagen proberen – test de producten van Koongo gratis binnen de proefperiode van 30 dagen!

Wil je beginnen met Magento bestelsynchronisatie?

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie