Menu

Blog

Bestellingen synchroniseren met Shopify

Synchroniseer bestellingen met je Shopify winkel! Koongo synchroniseert bestellingen voor veel online verkoopplatformen zoals eBay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl, Wish of Bol.com.

Je kunt de handleidingen voor bestelsynchronisatie-integratie hieronder bekijken:

Bestellingssynchronisatie stelt verkopers in staat om hun bestellingen te synchroniseren met hun Shopify winkel. Alle producten die worden verkocht op een van deze online marktplaatsen worden continu bijgewerkt in Shopify, zodat het aantal beschikbare items in je winkel altijd up-to-date is. Dit zorgt ervoor dat verkopers nooit reclame maken voor producten die niet op voorraad zijn en geld verspillen aan klikken die niet converteren. Het bespaart handelaren ook tijd, omdat ze hun winkel niet meer handmatig hoeven bij te werken wanneer een artikel op een van deze kanalen wordt verkocht. Bovendien kunnen verkopers alle ordergegevens van Koongo controleren.

Voordelen van de Koongo Shopify winkeloplossing

  • Meer dan 500 vergelijkingswebsites, online marktplaatsen of affiliate kanalen worden ondersteund – hiermee kun je het verkeer naar je Shopify winkel vergroten door je productgegevens op verschillende kanalen te publiceren.
  • Bestelsync-integratie – beschikbaar voor Amazon, Bol.com, Beslist.nl en Miinto. Andere kanalen komen er binnenkort aan, zoals eBay, CDiscount en Wish.com.
  • Verschillende kanalen API-integratie – beschikbaar voor Amazon, Bol.com, Marktplaats Admarkt, 2dehands.be, Beslist, Miinto en anderen.
  • Geavanceerde filteroptie – exporteer geselecteerde productgegevens op basis van het filteren op kenmerken of categorieën.
  • Functie Categorieën in kaart brengen – breng je winkelcategorieën eenvoudig in kaart met gerelateerde kanaalcategorieën om je producten hoger te laten scoren.
  • Google Analytics Integratie – de Shopify app kan eenvoudig worden geïntegreerd met de Google Analytics service – hiermee kun je de prestatiestatistieken van je producten analyseren.
  • Altijd up-to-date feeds met productgegevens – de feedsjablonen worden regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de laatste wijzigingen in de specificaties van de feedsjablonen.
  • 30 dagen gratis uitproberen – je kunt de Koongo-service binnen de periode van 30 dagen gratis uitproberen!

Voor meer informatie over Shopify bestelsynchronisatie kun je contact opnemen met de vertegenwoordiger van Koongo.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie