Menu

Blog

Logic4: Het cloudgebaseerde platform voor e-commerce met een glimlach

Logic4 helpt groothandelaars en detailhandelaars door ERP & e-commerce software te leveren. Bovenal vervangt de Logic4-software meerdere systemen door het gebruik van één centraal, cloudgebaseerd platform om de operationele efficiëntie voor zijn klanten te verbeteren. Daarom kunnen klanten alles op Logic4 doen en hoeven ze niet verschillende platforms te gebruiken om taken uit te voeren met betrekking tot inkoop, voorraad, logistiek en boekhouding.

Logic4 is software die gemaakt is om kleine tot middelgrote handelsbedrijven te helpen die op zoek zijn naar een combinatie van online en offline zakendoen. Als specialist in groothandel en detailhandel luistert Logic4 goed naar wat er speelt in deze branches.

Hoe werkt Logic4?

Groothandelaren en retailers passen hun eigen visuele huisstijl toe terwijl ze met Logic4 werken. Een Software as a Service (SaaS) oplossing met de kenmerken van een “white label product”. Logic4 ondersteunt omnichannel e-commerces op een groot aantal gebieden voor B2B en B2C.
Logic4 is ontwikkeld met veel voordelen voor zijn klanten, zoals de volgende voorbeelden.

Sterke punten van Logic4


Ten eerste heeft het een responsief en adaptief ontwerp om efficiënt te zijn op verschillende apparaten zoals desktop, tablet en mobiel. En daardoor kunnen de klanten beter worden bediend.
Het geeft ook de vrijheid om de inhoud, pagina’s en lay-out van de webwinkels aan te passen zodat de merkidentiteit veel beter naar voren komt.
De aanwezigheid van een kassasysteem helpt om zowel B2B als B2C verkoop aan de balie of in de winkel gemakkelijk af te handelen.
Een SRM plaatst automatisch de bestellingen, verwerkt de leveringen en traceert de bestelling en bovendien zoekt een ritplanning de beste routes uit voor de bezorgdienst. Het logistieke gedeelte is zo afgedekt.
Het is ook mogelijk om alle productinformatie (inclusief afbeeldingen en prijsafspraken met de leveranciers) in hetzelfde centrale systeem te beheren.

De online marktplaatsen die door Koongo worden ondersteund

Koongo synchroniseert bestellingen voor veel online verkoopplatformen zoals eBay, Miinto, idealo, Amazon, Beslist.nl, Wish of Bol.com.

Als je meer details wilt, bekijk dan de handleidingen voor marktintegratie hieronder:

De voordelen van Koongo voor de gebruikers van Logic4

  1. Honderden verkoopkanalen. Je kunt verbinding maken met meer dan 500 websites om prijzen, verkoopplatforms en affiliate kanalen te vergelijken.
  2. Verwerk de bestellingen in je winkel. Koongo zet bestellingen van het platform over naar je winkel en je voorraad wordt automatisch gesynchroniseerd. Deze functie kan worden gebruikt met platforms als Miinto, eBay, Amazon, Idealo, Beslist.nl en Bol.com.
  3. Productgegevens altijd up-to-date. De API-integratie werkt je productgegevens op Koongo onmiddellijk bij. De bijgewerkte gegevens worden ook geëxporteerd naar alle aangesloten kanalen. Je kunt de API integratie ook gebruiken met platforms als Amazon, Cdiscount.com, eBay, Bol.com of Wish.com.
  4. Selecteer specifieke producten voor elk platform. Er zijn geavanceerde filteropties beschikbaar die je helpen om de juiste productgroep te selecteren.
  5. Verhoog de populariteit van je product door categorieën in kaart te brengen. Koongo category mapping helpt om de categorieën van je winkel eenvoudig in kaart te brengen. Daardoor kan je product online worden herkend en krijg je meer klanten.
  6. Controleer de prestaties van je product. De integratie van Koongo met Google Analytics is erg belangrijk. Het biedt een nauwkeurig overzicht van de productprestaties om je te helpen je verkoop te stimuleren. Voor elk verkoopkanaal kunnen alleen winstgevende producten worden geselecteerd. Met andere woorden, je vermijdt uitgaven voor verliezers.
  7. Verrijk je productgegevens. Je kunt een specifieke tekst uit de productomschrijving halen en de productgegevens samenvoegen. Pas je productgegevens eenvoudig aan met Koongo om te voldoen aan alle kanaalgegevens.
  8. Werk productprijzen bij voor elk verkoopkanaal. Je kunt de productprijzen ook verhogen om de verkoop- of verzendkosten te dekken.
  9. Intuïtieve interface. Koongo biedt een intuïtieve interface voor het maken en optimaliseren van productgegevens.

Samengevat zorgen al deze functies ervoor dat je winkel de zichtbaarheid krijgt die hij verdient en daardoor succesvol is op de markt.

Gebruik je de Koongo-service al? We kunnen je account overzetten.

Dus, ben je klaar om de Koongo-service voor Logic4 te gebruiken? Neem contact met ons op via support@koongo.com.

We kunnen je helpen om je Logic4 winkel te koppelen aan je Koongo account.

Als je Logic4 gebruikt, start dan onze gratis 30-dagen proefversie

Begin nu de proefperiode met Koongo en geniet 30 dagen GRATIS van Koongo. Je krijgt een maand lang volledige toegang tot de functies van Koongo. En je krijgt volledige hulp bij het opzetten.

Als je problemen hebt, schrijf ons dan naar support@koongo.com en we helpen je graag verder.

Wil je meer informatie over de integratie van Logic4?
Bekijk onze Logic4 Integratiehandleiding en begin met het verkopen van je goederen.

Continue reading →

Begin vandaag nog met verkopen met Koongo

of contact met ons opnemen voor meer informatie